Paradise Hotel 28. marts 2019

Arbnora: Jeg fortrød, at jeg valgte Nicolai

Arbnora Dergic dukkede i aftenens afsnit af "Paradise Hotel" op midt i festen, og skulle tage en anden piges partner

Her til aften dukkede en ny pige op på "Paradise Hotel".

Arbnora fik hurtigt til opgave at vælge sig en partner, og det var uden, at hun havde mødt fyrene før. Hun havde kun fået lov til at se dem på video. 

Valget faldt på Helsingør-drengen Nicolai Basic. 

- Jeg valgte jo Nicolai, fordi han var den der var mest til stede i alle præsentationerne, og så virkede han som en, jeg ville klikke med, fortæller Arbnora til SE og HØR.

Lynhurtigt kom hun dog til at fortryde sit valg. 

- Jeg fortrød i det øjeblik, at Nicolai sagde, at jeg skulle prøve at få Teitur med i deres gruppe, for at jeg kunne stå med Teitur, fortæller Arbnora og fortsætter:

- Han virkede helt illoyal og utroværdig. Der fortrød jeg vildt meget. For mit valg stod mellem Teitur og Nicolai. 

Men det var ikke kun valget af partner, der var imod hende. Også det tidspunkt, som Arbnora checkede ind på hotellet, gjorde det svært for hende. 

- Det var et lorte tidspunkt, jeg kom ind på. Det er dårlige odds, fortæller Arbnora, der kom ind få timer efter, at deltagerne havde mødt deres partner for første gang. 

Heldigvis tog alle deltagerne godt imod hende. 

Heller ikke Nicolai var særligt vild med Arbnoras valg.

- Jeg synes, at Arbnora godt kunne have valgt nogle andre. Måske Teitur, der ville hun nok have haft en chance, fortæller Nicolai til SE og HØR. 

- Jeg vil gøre alt for at kæmpe mig tilbage til Klara, fortæller Nicolai yderligere. 

Der er en helt speciel grund til, at Nicolai føler, at han står bedre med Klara. 

- Klara er en rigtigt sød pige, og jeg føler, at jeg kan stole på hende. Jeg tror, at hun tænker lidt som mig, at man skal give sin partner en chance. Hvis det ikke fungerer, så er man jo voksne mennesker, der kan tage en snak om det, siger Nicolai til SE og HØR.

 

Sponsoreret indhold