Paradise Hotel9. januar 2024

Anne Plejdrup var "tudefærdig" i uger efter exit: – Jeg græd hele tiden

Ugerne efter Anne Plejdrup blev smidt ud af "Paradise Hotel" beskriver hun som ekstremt hårde og præget af gråd, gråd og mere gråd
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Vivi er hjernen bag Annes exit i "Paradise Hotel".
 Video: Viaplay

LÆS OGSÅ: Anne Plejdrup ser tilbage: – Jeg blev syg i hovedet

Flere uger efter Anne Plejdrups exit fra hendes seneste deltagelse i "Paradise Hotel" taler hun nu endelig ud om oplevelsen.

Realitydeltageren har taget tilløb, for at holde spændingen om, hvorvidt hun kom ind igen, men nu er hun klar til at dele, hvor hårdt det var for hende at blive smidt ud af hotellet, mens kæresten Nikolaj Hvidman stadig var derinde.

– Det var en SINDSSYG hård omgang for mig, langt hårdere end nogle af de andre gange, indleder Anne Plejdrup på Instagram.

Her fortæller hun, at noget af det sværeste ved at blive smidt ud var, at hun skulle hjem alene, uden at kæresten ventede. For han havde jo lige overrasket hende med selv at ankomme på hotellet uden hendes vidende.

                Anne Plejdrup fældede også en tåre eller to under parceremonien, hvor hun blev smidt ud af hotellet.
Anne Plejdrup fældede også en tåre eller to under parceremonien, hvor hun blev smidt ud af hotellet.
 Foto: Viaplay Group

– Jeg var så TUDEFÆRDIG. Kunne IKKE stoppe med at græde, fordi alt skete så hurtigt, og nu skulle jeg hjem, mens Nikolaj var derinde.

Turen hjem gjorde det ikke meget bedre. Efter to øl og en tudetur om aftenen, græd hun igen om morgenen, før hendes sidemand i flyet kastede op på hende.

I lufthavnen fik tårerne igen frit løb, da hun blev hentet af en veninde, og det samme skete, da hun ankom alene derhjemme til en tom lejlighed.

– Ja, jeg græd hele tiden, fortæller Anne Plejdrup i oplaget, der er krydret med adskillige billeder og videoer, hvor det er tydeligt, at øjnene er røde, og paradisoen er rigtig ked af det.

(Artiklen fortsætter under opslaget)

– Jeg græder normalt aldrig, så det var nogle ekstremt hårde uger for mig både med alt i Mexico, turen hjem – men allerværst var faktisk ugerne alene derhjemme, skriver hun og slutter med at understrege, at hun er glad for, hun deltog.

Hør Anne Plejdrup og Nikolaj tale om deltagelsen og deres parforhold i SE og HØR-podcasten "Sladderministeriet" her:

Sponsoreret indhold