Paradise Hotel23. april 2016

Anna Katrine: Sådan har jeg det med Christina Maria i dag

Anna Katrine var i chok over sin gode veninde Christina Maria på ”Paradise Hotel”. Nu fortæller hun, hvordan deres forhold er i dag
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/x1221_miss_paradise_shoot0805_.jpg
 Foto: TV3

Anna Katrine og Christina Maria var bedste veninder på ”Paradise Hotel”. Den gode stemning blev ødelagt, da Christina Maria stillede sig bag venindens faste partner Frederik, der endte med at fravælge Anna Katrine, som måtte forlade hotellet.

Fredag aften chattede Anna Katrine med brugerne her på SH.dk. Nogle af spørgsmålene gik på, hvordan hun har det med Christina Maria i dag.

- I det øjeblik det skete var jeg utroligt ked af det og såret. Jeg græd og græd over hele situationen. I dag er vi gode veninder, og jeg skrev til hende da hun landede i Danmark, at jeg ikke var sur. Det er et spil vi går ind til, men det er svært at skelne imellem spil og rigtige venskaber nogen gange, synes jeg. Heldigvis er hun som sagt en god veninde i dag, forklarede Anna Katrine.

Andre ville vide om hun har fortrudt sine knald med etminutmanden Kasper.

- Jeg har ikke fortrudt en eneste ting på hotellet, heller ikke at have sex med Kasper. Det var det jeg havde lyst til på det tidspunkt, livet er for kort til at fortryde ting, skrev Anna Katrine.

Sponsoreret indhold