What! Anders og Tanja var aldrig rigtigt gift

Foto: Peter Grosen

"Paradise Hotel" startede i år sæsonen på en af de vildeste måder nogensinde, da Anders og Tanja sagde ja til at gå sammen og blive gift. 

Her blev de viet af en mexicansk dommer, men selvom det forlod, at parret var rigtigt gift, så viser det sig nu, at det ikke helt passer.

Det skriver Realityportalen.dk.

Anders og Tanja skulle nemlig selv aflevere papirerne til de danske myndigheder, og det har de aldrig gjort. 

– Vielsen var rigtig, og de har også begge skrevet under på, at de er blevet gift. Ægteskabet kan dog ikke blive registreret som gældende i Danmark før, at Anders og Tanja selv har indleveret de underskrevne papirer herhjemme. Idet de besluttede sig for i programmet, at de ikke ønskede at forblive gift, når de kom hjem, har de derfor aldrig afleveret bryllupsattesten, fortæller redaktøren for programmet, Mads Lindemann til Realityportalen.dk.
 
Overfor hjemmesiden bekræfter Anders da også, at de aldrig overvejede at aflevere papirerne. 
 
Til Ritzau Fokus har Tanja tidligere fortalt, hvorfor hun valgte at blive gift i programmet.
 
- Jeg valgte at blive gift, fordi jeg syntes, det er en fed måde at åbne programmet på, og fordi jeg tænkte over, at Rikke (Gøransson, værtinde.) sagde, man skulle gå "all in". Hvis man ikke er her for at spille spillet, kan man bare tage hjem, fortalte Tanja dengang. Nu viser dig sig så, at hun altså ikke gik all-in alligevel 

Se billeder fra Anders' og Tanjas bryllup herunder

Bryllup i Paradise Hotel 2017 Tanja og Anders


 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close