Alle undrer sig: Derfor følger Jonas Ptak ingen på Instagram

I dag er både venskaber og forhold nærmest defineret ud fra, hvem man følger på Instagram. Den trend hopper "Paradise Hotel"-fyren Jonas Ptak dog ikke med på.

Tv-gutten fra Brøndby har gennem længere tid fulgt lige præcis nul mennesker på Instagram, og det gør han stadig.

I det nyeste afsnit af JuicyNews afslører Jonas, hvorfor han hverken følger sin familie, sine venner eller andre realityfolk. I badekarret hos Philip May kan Jonas ikke nævne én person, som har gerne ville følge.

- Som udgangspunkt følger jeg ikke nogen, fordi jeg gider sgu ikke se, hvad folk har fået til morgenmad, forklarer Jonas og fortsætter:

- Jeg følger ikke nogen, og heller ikke mine venner, fordi jeg snakker med dem hver dag. Jeg gider ikke se, hvad de får til morgenmad, og jeg gider ikke se numsebilleder fra mine veninder.

Artiklen fortsætter under billedet...

Jonas er en populær fyr hos damerne, men de skal ikke forvente, at han følger dem tilbage på Insta (Foto: Kaspar Wenstrup)

Det er dog ikke udelukkende pga. overfloden af croissanter, chiagrød og veltrænede bagdele, at Jonas nægter at følge nogen på Instagram.

- Jeg føler, at det har styret mit liv lidt for meget. Hvis jeg skal følge nogen, så skal det være folk, der kan give mig noget i hverdagen.

Paradisoen forstår også godt, hvis folk ikke gider følge ham på de sociale medier, hvor han generelt ikke er særlig aktiv.

- Det skal de heller ikke, det styrer de fuldstændig selv. Jeg har jo kun tre eller fire billeder at tilbyde, også kan man se, når jeg fulder mig i byen, eller der kommer en reklame for et eller andet åndssvagt, siger Jonas.

Lige præcis reklamerne er en af de primære grunde til, at den 29-årige realitydeltager stadig vælger at have en profil på Instagram, hvor han trods sit lave engagement næsten har 50.000 følgere.

- Man kan lave nogle gode reklamer og lave nogle hurtige penge, det er ikke noget hemmelighed. Men jeg vil aldrig dyrke mig selv, slår Jonas fast.

Du kan se hele klippet med Jonas i badekarret hos Philip May her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close