Paradise Hotel 5. februar 2014

Alfahan-kamp på Paradise Hotel

Der er ikke plads til både Kasper og Daniel i paradiset
Kasper vil have Daniel ud af hotellet så hurtigt som muligt
Kasper vil have Daniel ud af hotellet så hurtigt som muligt
Foto: Peter Grosen


I hver sæson af "Paradise Hotel" er der en, der udpeger sig selv til at være alfahan. I år er det den nye Daniel, der gerne vil tage den rolle. Det indrømmede han i aftes, da der var Pandoras. Alfahanen er som bekendt, den der har overblikket, bestemmer og styre. Men det var det stik modsatte, der skete for Daniel i aftes.

Se videoen: kasper synes Laura er sød

Han prøvede nemlig at skabe splid mellem de gode venner Patrik og Kasper. Det skulle han ikke have gjort. Daniel påstod, at Kasper gerne ville have Patrik ud. Men det passede ikke, og det fik de tre paradisoer op i det røde felt. Især Daniel blev ophidset og kaldte Patrik for Batmand.

Efterfølgende prøvede Daniel, at genopfinde "bromancen" mellem ham og Kasper, og det endte med, at Daniel måtte undskylde:

- Jeg får det helt dårligt nu, sagde han til Kasper.

Husker du de første deltagere

Daniels plan med at skabe splid mellem Patrik og Kasper endte med, og de to blev endnu tættere efter den heftige diskussion til Pandoras, og blev enige om en ting:

- Lad os få den fucking abe ud, sluttede Kasper, og Patrik gave ham ret.

Daniel er dog sikret lidt endnu, for selvom der er parceremoni i morgen, er det en pige, der bliver smidt ud af paradiset.Daniels plan virkede langt fra efter hensigten (Foto: Peter Grosen)

Sponsoreret indhold