Paradise Hotel24. februar 2021

Afsløring: Mathias Hjort og Trine Skjollander er med i ny sæson af "Paradise Hotel"

De blev kærester, da de begge var med i sæson 14 af "Paradise Hotel", men de er siden gået fra hinanden. Nu kan SE og HØR afsløre, at Mathias Hjort og Trine Skjollander er med i den kommende sæson 17 af "Paradise Hotel".
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

For snart et år siden gik "Paradise Hotel"-parret Mathias Hjort og Trine Skjollander fra hinanden, efter de blev kærester i sæson 14 af reality-hittet.

Nu kan SE og HØR afsløre, at det tidligere kærestepar tjekker ind på det mexicanske luksushotel i den samme sæson.

Det sker i sæson 17, som blev færdigoptaget for to ugers tid siden, og som bliver den foreløbigt sidste med Rikke Gøransson som vært.

SE og HØR har været i kontakt med TV3, som siger, at de ikke kommenterer på programmer, som endnu ikke er blevet sendt.

Der er dog flere kilder, som fortæller til SE og HØR, at den altså er god nok, og at Mathias og Trine har været et smut i Mexico i løbet af vinteren.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/_sjo0394-1.jpg
 Foto: Thomas Sjørup

Trine og Mathias mødte hinanden tilbage i 2018 i sæson 14 af "Paradise Hotel", og de blev kærester, da de kom hjem. Parret gik dog fra hinanden i marts sidste år (Foto: Thomas Sjørup)

Samtidig har man kunne se, at begge de to ekskærester har været mere eller mindre inaktive på deres sociale medier.

Pludseligt er de begge vendt tilbage og ser dejligt solbrune ud. På sin Instagram-story har Mathias forklaret, at det skyldes, at han låner et privat solarie hos en ven.

Efter bruddet i marts sidste år har der været meget dårlig stemning mellem Mathias og Trine, hvor sidstnævnte især kom med stikpiller mod tometermanden i programmet "Boss Ladies".

Dem har Mathias - selvfølgelig - svaret tilbage på, og det har ikke altid været lige kønt. Det bliver derfor spændende at se dem på "Paradise Hotel" som ekskærester.

De to er ikke de eneste tidligere paradisoer, som er vendt tilbage til Mexico for en stund. SE og HØR kunne tidligere på måneden også afsløre at Anne Plejdrup har været afsted.

Det kan du læse mere om her:

I går kunne Anne så afsløre, at hun nu har fundet sig en kæreste, som kommer fra Aalborg. Ganske langt fra København, hvor Anne bor.

Om hun har mødt den heldige - og hemmelige - fyr på "Paradise Hotel", ved vi dog ikke.

Sponsoreret indhold