Paradise Hotel18. oktober 2022

Afslører ændringer: Sådan bliver den nye sæson "Paradise"

Noget tyder på, at den nye omgang ”Paradise” har en ganske dramatisk begyndelse
De to værter, Emil Olsen og Olivia Salo, og 10 nye paradisoer er klar til at indtage resortet i Mexico.
De to værter, Emil Olsen og Olivia Salo, og 10 nye paradisoer er klar til at indtage resortet i Mexico.
 Foto: Janus Nielsen/Viaplay Group

Der er ikke mange uger til, at anden sæson af ”Paradise” får premiere – og den 8. november kan seere således atter sætte sig til rette, når kampen om at vinde både den fine ”Paradise”-vindertitel samt pengepræmien på 500.000 kroner sætter ind.

Første sæson af ”Paradise”, som rullede over skærmen tidligere på året, fik i den grad kritik af garvede realityfans, der var alt andet end tilfredse med det nye format, som særligt havde fokus på godt kammeratskab og desuden manglede det ellers velkendte element af ”Paradise”-drama.

Men noget tyder på, at sidstnævnte vender tilbage, som vi kender det fra de gode gamle ”Paradise Hotel”-dage:

- Dette års Paradise starter dramatisk ud, når deltagere flytter ind som døde. Herefter starter nemlig den intense kamp nemlig for at blive levende igen. Og linjerne bliver hurtigt trukket op, når nogle deltagere er mere risikovillige end andre - dermed flytter mistilliden med ind fra første moment, lyder det blandt andet i en pressemeddelelse fra Viaplay Group.

Samtidig lover holdet bag realityhittet, at de nyudklækkede paradisoers taktiske evner i den grad kommer på prøve, når de skal forsøge at regne ud, hvordan de får fingrene i en af de eftertragtede "Paradise"-stole, som sikrer dem mere tid i de luksuriøse omgivelser i Mexco, eller når deltagerne pludselig skal vurdere, om de vil beholde deres partner eller i stedet hapse sig en siddeplads til partnerceremonien.

Den nye omgang “Paradise” har premiere tirsdag den 8. november på Viaplay.

Se hele startcastet til anden sæson af “Paradise” nedenfor.

"Paradise" sæson 2: Her er hele startcastet

Sponsoreret indhold