"Paradise Hotel"-par i voldsom ulykke

Foto: TV3

Det skulle egentlig bare have været en sjov dag i bølgerne for "Paradise Hotel"-parret Simone Nielsen og Philip May, men det udviklede sig ganske dramatisk.

De to unge mennesker, der mødte hinanden i Mexico i forbindelse med optagelserne til "Paradise Hotel", er netop kommet hjem fra en rejse til USA, og det var her, at en river rafting-tur gik helt galt.

. Vi havde en medarbejder med, og vi skulle selvfølgelig padle og følge hans ordre. Jeg var SÅ bange! Der var helt vildt meget strøm i vandet. Pludselig kom der to høje bølger efter hinanden, og Philip, som sad foran, væltede ind i min kusines mand, så han røg i vandet, og det gjorde min kusines søn på 14 også, siger Simone til Juicy Play.

- Medarbejderen blev så chokeret, fordi det ikke er noget man oplever tit. Min kusines mand sad fast under båden med foden, heldigvis så Philip det. Manden reddede først min kusines søn og derefter min kusines mand. Men der var så meget strøm og det var så skræmmende, fortæller hun endvidere.

Heldigvis har den voldsomme oplevelse ikke overskygget de gode oplevelser på ferien. Simone og Philip har både nået at besøge San Francisco, fejre 4. juli og slappe helt af i Los Angeles, før de igen skulle retur til den danske sommer.

Og Philip har også delt en video på sin Instagram fra river rafting-turen

FREMAD!!! En god gammeldags rafting #SimoneVilHellereSiddeIBåden

A post shared by Philip Mikkelsen (@_philipmay_) on

Det er ikke første gang, Philip er kommet galt afsted. Under premieren i Imperial i februar, skulle spradebassen Philip absolut lave et badutspring fra scenen, hvilket betød, at han måtte gå med krykker.

Philip may kommer til skade i Paradise Hotel 2017

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close