"Paradise Hotel"-deltager Jonas Evaristi indrømmer kokainmisbrug

Danskerne lærte Jonas Evaristi at kende, da han i 2018 medvirkede i "Paradise Hotel". Den store opmærksomhed derefter var dog for hård for den unge realitystjerne.

Nu indrømmer han nemlig, at han i tiden efter sin medvirken i programmet endte ud i et voldsomt misbrug af kokain. Et misbrug han heldigvis er kommet ud af i dag.

- Jamen jeg har jo været tidligere deltager i "Paradise Hotel". Dengang var der så meget opmærksomhed, samt psykisk pres, da man ofte skulle være på til alle arrangementer, fortæller Jonas til SE og HØR og fortsætter:

- Dog kan ingen mennesker holde ud til at feste nonstop i 3-4 dage i træk, uden at der kommer kunstige midler til, som f.eks kokain.

Den store opmærksomhed og de mange fester blev altså for meget for Jonas, som længe brugte stofferne som en form for flugt.

Artiklen fortsætter under billedet...

Jonas er 18 år og kommer fra København.

Jonas Evaristi var med i "Paradise Hotel" i 2018 (Foto: Thomas Laursen)

- For mig, gik det desværre for langt, da jeg i forvejen har haft en svag psyke, og derfor havde jeg også svært ved at sige nej, fortællere Jonas om sit misbrug.

Endte i gæld

Kokainmisbruget førte et væld af problemer med sig for Jonas. Men især de økonomiske kvaler, som fulgte med misbruget, fik paradisoen til at slå øjnene op.

- Jeg endte desuden også ud i en kæmpe stor gæld, som desværre resulterede i for mange problemer - og først der gik det op for mig, at jeg var gået for langt, afslører Jonas.

Artiklen fortsætter under billedet...

Opholdet på det luksuriøse hotel i Mexico blev langt for Jonas. Han var en del af startcastet og gik næsten hele vejen og endte med at være en del af juryen (Foto: Thomas Laursen)

Den dag i dag er Jonas ude af sit kokainmisbrug, og det lykkedes især, fordi han har haft en enormt støttende familie bag sig. Nu har han faktisk så meget overskud, at han hjælper andre med de samme problemer som ham.

- Jeg har nu været clean i små 3 måneder, og jeg hjælper ellers bare andre nu, som har disse problemer, fortæller Jonas og fortsætter:

- Det, jeg virkelig tager fat i, er at folk normalt er bange for at snakke om præcis kokainmisbrug, da det ofte bliver set som et tabu, hvilket er forfærdeligt, for det er et problem, jeg ved fra egen erfaring af, er meget bredt ud hos folk i min alder.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close