Reality3. december 2020

”Paradise Hotel”-baben Freja Rømer overrasker: Dropper drømmestudiet

Planen for de næste mange år var egentligt lagt for den tidligere reality-deltager. Men nu har tingene ændret sig
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/freja_roemer.jpg
 Foto: Søren Jul Lamberth

Forleden kunne den 22-årige ”Paradise Hotel”-babe i en spørgerunde på sin Instagram-profil fortælle sine mere end 56.000 følgere, at hun havde taget en drastisk beslutning.

Det var nemlig meningen, at hun skulle starte på det, der tidligere var hendes drømmeuddannelse som sygeplejerske til februar.

Men nu har piben altså fået en anden lyd, for mavefornemmelsen var ikke rigtigt, fortalte hun i sin story.

Til Realityportalen uddyber hun beslutningen og siger, at hun faktisk allerede er godt i gang med sin nye plan.

- Som udgangspunkt har jeg ikke lyst til at røbe, hvad mine tanker fremadrettet er, men jeg kan sige så meget, at jeg har en klar tanke om, hvad jeg gerne vil, og jeg arbejder på det lige nu, fortæller hun.

Det er kun to måneder siden, at det begyndte at gå op for reality-baben, at hun alligevel ikke drømte om at gå benhårdt efter titlen som sygeplejerske. Hun fortæller, at hun bare indså, hun ikke kunne se sig selv i jobbet, når hun kiggede længere frem.

På sin Instagram fortæller hun også sine følgere om den store beslutning:

- Jeg er så glad i øjeblikket, men også virkelig træt og udmattet. Det her år har på mange måder været et af de hårdeste men mest lærerige år. Jeg har lært mig selv rigtig godt at kende, starter hun sit nyeste opslag.

- Det kan være svært at sige fra, sætte en grænse eller bare sige stop mens legen er god. Det kræver selvindsigt, tålmodighed og mod, skriver hun videre.

Hun røber dog ej heller her, hvad hendes tanker om fremtiden er, og hvad vi kan forvente at se hende i.

Sponsoreret indhold