Reality20. april 2018

‘Paradise Hotel’-babe er gravid med fodboldspiller

Den tidligere ’Paradise Hotel’-deltager Ida Amalie bliver snart mor for første gang sammen med fodboldspilleren Nicolaj Køhlert. Alt er dog ikke gået, som parret havde håbet, fortæller de
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ida_amalie_og_nicolaj_koehlert.jpg
 Foto: TV3 og All Over Press

Om kort tid bliver den tidligere ’Paradise Hotel’-deltager Ida Amalie mor for første gang.

Hun venter nemlig barn med fodboldspilleren Nicolai Køhlert, 25.

Alt er dog ikke gået, som parret havde håbet, fortæller de ifølge Realityportalen.dk i onsdagens udgave af fodboldmagasinet Onside.

https://imgix.seoghoer.dk/ida_amalie.jpg

Ida Amalie deltog i ‘Paradise Hotel’ sæson 7 i 2011. Foto: TV3

Nicolaj Køhlert står i dag uden en fodboldkontrakt i hånden, og han overvejer, om han skal droppe karrieren på grønsværen og i stedet få et civilt job.

– Vi er super glade for at være tilbage i Danmark, omgivet af vores familie, efter vores ophold i Reykjavik. Nicolaj havde skrev i slutningen af 2016 under på en to-årig kontrakt med mesterklubben Valur i Island, men vi var der kun i syv måneder, da der var nogle faktorer udenfor banen, som gjorde, at vi ikke faldt så godt til. Efterfølgende fandt vi jo så ud af, at jeg var gravid, og så ændrede vores prioriteter sig, fortæller Ida Amalie til Realityportalen.dk.

https://imgix.seoghoer.dk/nicolaj_koehlert.jpg

Nicolaj Køhlert fotograferet dengang han spillede i Liverpool. Foto: All Over Press

Nicolaj Køhlert var et kæmpe talent og kom til storklubben Liverpool allerede som 16-årig. Det store gennembrud kom dog aldrig, og under ti år senere havde han igen dansk jord under fødderne igen.

Han nåede at spille for blandt andre Silkeborg, før han kom til islandske Valur Reykjavik. Tiden i den islandske klub er dog slut, og lige nu står han altså uden fodboldkontrakt.

Sponsoreret indhold