Reality20. marts 2021

"Paradise"-deltager Ida Christiansen i sorg: Min bror er død

Hun er stadig kun i starten af 20’erne, men den tidligere paradiso, Ida Christiansen, har været igennem mere end de fleste
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/paradise_hotel_praemiere_015_2sl7303.jpg
 Foto: Søren Jul Lamberth

Især hårde perioder.

Nu afslører den unge kvinde, at hendes lillebror Noah har mistet livet som følge af den uhelbredelige sygdom, som han har lidt af gennem hele sit liv.

Det fremgår af hendes Instagram.

Her deler Ida en række billeder af broren sammen med en hjerteskærende tekst.

- Godnat min blomst. Tak for latter, smil og leg. Tak for altid at have elsket mig. Tak for at lade mig være en del af dit livs vej. Jeg vil altid huske og elske dig, indleder hun.

- I eftermiddags sov min lille Noah ind. Det har været en hård kamp, men nu har han fået fred, lyder det videre.

Noah var født med den alvorlige og arvelige sygdom cystisk fibrose, som især rammer lungerne og fordøjelsessystemet.

Vildeste fighter

- Trods hans sygdom er han nok den mest livsglade person, jeg nogensinde har mødt. Han er en fighter, og jeg har virkelig lært meget af ham. Trods han kun er 8 år. Når livet ikke går, som man ønsker, så bliver man mindet om, at det bare er en bagatel. For der er andre, som kæmper hver dag blot for overlevelse, fortalte Ida Christiansen for et års tid siden til Realityportalen.

Udover lille Noah har Ida også tre andre søskende.

- Jeg elsker dig for evigt Noah. “Du har kæmpet. Du har sejret”. Og jeg vil kæmpe videre for os begge to, indtil vi en dag ses igen, slutter hun sit opslag til afdøde Noah af.

Sponsoreret indhold