"Paradise"-babe skifter navn"

Nathja deltog i sæson ni af \

Nathja deltog i sæson ni af "Paradise Hotel"

Foto: Kaspar Wenstrup

Numerologi er blevet mere og mere populært, men det er ikke på baggrund af en ekspertvurdering, at Nathja fra sæson ni af "Paradise Hotel" nu skifter navn.

På sin blog har den tidligere realitydeltager afsløret, at hun nu ikke længere hedder sit fødenavn, Nathja Pusle Borowiec.

I stedet har paradisoen valgt at udskifte sit efternavn med et, som lyder mere dansk. Hun hedder nu Nathja Pusle Bech Pedersen.

Og det er der en helt speciel årsag til, afslører Nathja, som længe har overvejet navneændringen.

Artiklen fortsætter under billedet...

På "Paradise Hotel" var Nathja og Stolle yderst intime, men hjemme i Danmark holdt romancen desværre ikke (Foto: Kaspar Wenstrup)

- Jeg har efterhånden oplevet nogle gange, at man skuer lidt til mit efternavn Borowiec, og selvom jeg er meget stolt af det, så er nogle arbejdsgivere desværre fordømmende, og her den anden dag blev jeg ringet op, hvor man direkte spurgte mig, på en ikke så rar måde, om jeg var dansker, skriver Nathja på sin blog.

For de fleste mennesker vil det nok være et stort indgreb at ændre sit efternavn på den baggrund.

Det har det også været for Nathja, som dog ikke bare har valgt et hvilket som helst efternavn til nu at skulle stå på dørskiltet.

Artiklen fortsætter under billedet...

- Altså, jeg var/er faktisk lidt i chok over dette, og selvom jeg står ved min familie og mit efternavn, så er der en anden del af min familie, som hedder Pedersen, og det har jeg så taget nu, for at undgå disse situationer, og måske kan der komme noget job til mig i en fart, lyder det håbefuldt fra den tidligere paradiso.

Nathja deltog i sæson ni af "Paradise Hotel", som blev sendt for seks år siden. Sæsonen blev især husket for Stolle og Martin og deres geniale show.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close