Reality16. juli 2020

”Paradise”-babe Emilie Hoffmann smider toppen

Selvom vejret ikke har været helt på toppen det sidste stykke tid, så har den smukke ”Paradise Hotel”-babe alligevel fundet en solplet i naturen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/emilie_hoffmann.jpg
 Foto: Søren Lamberth

Det er ikke mange måneder siden, at den skønne ”Paradise Hotel”-deltager Emilie Hoffmann kunne glæde sine følgere med billederne fra sit tidligere shoot med M!.

Nu har den velproportionerede skønhed endnu en gang fundet noget godt frem fra kamerarullen fra en solrig dag i den danske natur.

- Moder natur, skriver hun blot til billedet, der viser hende stå i, hvad der kunne ligne en frodig skov, med intet andet end et par blå jeans og en hånd over frontpartiet.

Og det lader også umiddelbart til, at de mere end 85.500 følgere på det sociale medie er godt tilfredse med den 22-årige skønheds nyeste post.

Det er heller ikke første gang, at fotografen til billedet har været skarp og fundet et godt moment af realitybaben. Også sidste måned kunne fotografen dele et par gode skud af modellen, der har været en tur i det kolde, danske vand.

Det er ikke mange måneder siden, at hun og ”Paradise”-kæresten Casper Balo gik fra hinanden, men det lader til, at hun er ved at finde sig godt til rette med at være single for en stund.

Sponsoreret indhold