Reality25. december 2014

Panda: - Jeg afviser mange piger

Reality-fyrens kæreste skal ikke føle, at hun er nummer 1.000 i rækken
Af af
Det er ikke sjældent, at Panda må afvise piger.
Det er ikke sjældent, at Panda må afvise piger.
 Foto: Dan MariegaardDe danske reality-deltagere får masser af opmærksomhed, når de bevæger sig ud i landet. Det har "For lækker til love"-fyren Panda også oplevet, men selvom han godt kunne udnytte opmærksomheden fra det modsatte køn, så har han aldrig givet sig selv lov til at give efter for de mange tilbud fra pigerne.

Hør Panda forklare, hvorfor han ikke lader sig friste, når han møder en køn pige i byen. Og hvorfor han er glad for, at han har været med i en række reality-programmer.

LÆS OGSÅ: Her er de nominerede til Reality Awards 2015

LÆS OGSÅ: Her er årets værter

Og hvis du heller ikke kan få nok af de danske reality-deltagere, så får du alletiders mulighed for at feste med dem.

Tirsdag den 13. januar kl. 20.00 byder Reality Awards igen indenfor til det sjoveste, vildeste og mest uforudsigelige awardshow på dansk jord.

Wallmans i cirkusbygningen lægger hus til, når Reality Awards i samarbejde med SE og HØR hylder de danske realitydeltagere og uddeler priser i kategorier som 'Bedste bryster' og 'Årets største skandale'. Her kan du se, hvem der løber med hovedpriserne samtidig med en perlerække af unikke øjeblikke vil hagle ned over dig.

Det er det mest sindssyge, jeg nogensinde har oplevet!!!!!

De vise ord blev sagt igen og igen, efter sidste års Reality Awards var afholdt.

LÆS OGSÅ: Se en times video fra sidste års Reality Awards

Danske reality-piger kæmpede om, at få lov til at vise deres bryster flest gange, mens Gustav rendte rundt i sine lyserøde mini-shorts.

Reality Awards 2014 viste sig at være præcis så crazy, sjovt og uforudsigeligt, som man kunne forestille sig, det ville blive, når man samler alle danske reality-stjerner på tværs af tv-stationer og programmer til deres helt egen prisuddeling.


LÆS OGSÅ: Her er vinderne fra sidste år

Og en succes skal selvfølgelig gentages. Derfor bliver der igen i år afholdt Reality Awards.


Så drømmer du om, at opleve dem, du ser i 'Paradise Hotel', 'Kongerne' og 'Robinson Ekspeditionen' "De unge mødre" og mange andre reality-programmer på nærmeste hold, så er det nu du skal sikre dig billetter til en aften på Wallmans, hvor alt kan ske.

Billetten inkluderer både det vildeste show fyldt med overraskelser og efterfest med alle Reality-stjernerne. Læs mere og køb din billet her.SE og HØR har i samarbejde med Reality Awards samlet en perlerække af de danske reality-stjerner til at indspille en sang og en musikvideo "VIP Reality", der skal hylde de danske reality-stjerner og deres festlige og uforudsigelige indslag i danskernes TV.

Du kan se musikvideoen her.Sponsoreret indhold