Reality 28. juni

Overrasket Philip Geisler Berg: “Bachelor”-kvinder tyer til drama

Frida B’s vatpik-kommentar og flere af kvindernes jalousi kommer bag på Philip Geisler Berg, nu hvor han ser “Bachelor” i fjernsynet
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Video: TV 2 Play

Flere af kvinderne er skuffede over manglende energi, initiativ og opmærksomhed fra især den ene af de to “Bachelor”-fyre, Philip Geisler Berg.

Det kommer især til udtryk i denne uge, hvor der i dagens afsnit lukkes op for godteposen af skarpe kommentarer – noget, der kommer meget bag på Philip Geisler Berg, der slet ikke oplevede den stemning fra kvinderne under optagelserne.

– Når jeg ser “Bachelor” nu, er jeg blevet ret overrasket over udfaldet. Der bliver sagt nogle ting til kameraet, som jeg ikke kan ræsonnere med. Det kommer meget bag på mig, hvad de siger, fortæller Philip Geisler Berg til SE og HØR.

I programmet ser vi blandt andet, at Frida B siger, han sender “vatpik-signaler”, mens Victoria giver udtryk for, at han ikke er til stede mentalt.

– Jeg oplevede ikke, at jeg var ufokuseret. Jeg føler ikke, at jeg ikke er til stede eller prøver at snige mig udenom noget. Men det er klippet til, at jeg er vævende om, hvad jeg vil sige eller gøre.

– Pigerne spotter alle detaljerne: Bare jeg tager ét skridt længere mod en pige, så går der nogle ting i gang i deres hoved, og det er jeg blevet overrasket over. Det er vigtigt at forstå, at Kasper og jeg kun ved, hvad der foregår på vores dates og til mingling, forklarer han.

Artiklen fortsætter under billedet …

Frida B og Philip Geisler Berg går helt skævt af hinanden i dagens afsnit af "Bachelor".

Frida B og Philip Geisler Berg går helt skævt af hinanden i dagens afsnit af "Bachelor".

Foto: Lotta Lemche/TV 2

Ærgerlig vatpik-kommentar

Philip Geisler Berg mener, at flere af kvinderne skulle have været bedre til at sige direkte til ham, hvis der var noget, de undrede sig eller var skuffede over.

– Jeg synes, det er superærgerligt, at Frida B kommer hen og “bare vil sige hej”, hvis hun har noget på hjerte eller føler sig overset. Når jeg ser afsnittet nu, ser jeg en pige, der er superdårlig til at håndtere, at hun får mindre opmærksomhed nu end til at begynde med.

– Jeg tror også, at hun glemmer omgivelserne i “Bachelor”: Hun skal bruge krudt på to fyre, mens jeg har lidt mere på mit bord, siger Philip Geisler Berg, der ikke mener, det er en nem opgave at være en af hovedpersonerne i datingprogrammet.

Derudover er han overrasket over vatpik-kommentaren, som han kalder for et karakterbrud hos Frida B.

– Det er nok et udtryk for jalousi fra hendes side, og hun håndterer det ret skidt. Det ærgrer mig, at hun tyer til negative kommentarer og drama i stedet for at få clearet luften – og så opstår der misforståelser, dårlig kommunikation og snakken udenom. Hun skulle have sagt: “Hvad så, kammerat, jeg synes, du er fraværende”. Det er der ingen af dem, der italesætter overfor mig.

– Jeg kan godt se nu, når jeg ser programmet, hvor meget pigerne faktisk analyserer på det hele og gør det til en gættekonkurrence. Jeg ved jo ikke på det tidspunkt, hvad de går og taler om i huset. Det udmunder i noget drama, og det var lige præcis ikke det, jeg var interesseret i.

Artiklen fortsætter under billedet …

Frida B er ærgerlig over, at Philip Geisler Berg ikke tager fat i hende efter deres sidste date.

Frida B er ærgerlig over, at Philip Geisler Berg ikke tager fat i hende efter deres sidste date.

Foto: Lotta Lemche/TV 2

Fokus uden falske forhåbninger

Til SE og HØR giver Frida B udtryk for, at hun gerne vil have, at Philip Geisler Berg tager initiativ, i stedet for at hun selv skal tage fat i ham, men i “Bachelor” gælder der andre spilleregler.

– Vi er i et atypisk og anderledes setup. Hvis hun er vant til, at det er fyren, der skal tage fat i hende, så forstår jeg godt, det er grænseoverskridende for hende at skulle gøre det. Men hvis man vil noget i “Bachelor”, så er man nødt til aktivt at gøre noget for det, for der er flere kvinder, end der er fyre.

Trods de mange valgmuligheder er Philip Geisler Berg ikke forvirret, fortæller han, men det er overvældende at skulle date så mange på en gang. Han synes dog, Frederikkes kritik om, at han kysser med en hel masse, er uretfærdig.

– Det er meget for en 28-årig drengs hjerne at gå rundt med, og det kan godt være, jeg virker forvirret, men det er jeg bestemt ikke.

– Jeg kysser ikke med alt og alle, men med mine favoritter, som de bliver kaldt i programmet. Og det ville være mærkeligt, hvis jeg ikke havde nogle favoritter på det her tidspunkt, hvor vi er halvvejs. Når man dater, så er man nødt til at tage nogle forskellige steps for at finde ind til sagens kerne. Og jeg kysser, fordi jeg er interesseret og vil se, om et kys kan få nogle følelser til at spire hos mig.

Artiklen fortsætter under billedet …

Philip Geisler Berg og Kasper Skak kører to vidt forskellige strategier i "Bachelor".

Philip Geisler Berg og Kasper Skak kører to vidt forskellige strategier i "Bachelor".

Foto: Lotta Lemche/TV 2

I modsætning til Kasper Skak, der spreder sin opmærksomhed ud over mange af kvinderne, koncentrerer Philip Geisler Berg sig om dem, han kan mærke, der er mulighed for at skabe noget længerevarende med.

– Jeg er der af de rigtige grunde, og derfor er jeg fokuseret og går efter bolden fra start i stedet for at forsøge at balancere med alle kvinderne. Det ville også give falske forhåbninger.

Se klippet fra dagens afsnit, hvor Frida B er usikker på Philip, i videoen øverst i artiklen.

Sponsoreret indhold