Overraskende udvikling: Så tætte er Geggo og Mikkel Kessler blevet igen

Familiefreden har ikke altid været intakt i Kessler-klanen. Senest har der været stridigheder mellem Stephanie "Geggo" Salvarli og Mikkel Kessler og deres respektive partnere.

Rygterne om uvenskabet mellem Geggo og Cengiz Salvarli på den ene side og Mikkel og Lea Hvidt Kessler på den anden side varede i over et år.

Op til jul kunne man dog en gang for alle se, at stridsøksen var begravet, og at de nu var en samlet familie igen.

Det kan du læse mere om her:

Og over de seneste par måneder er stridsøksen blevet byttet ud med et tæt forhold mellem de to familien.

Artiklen fortsætter under billedet...

Geggo og Mikkel har igen et tæt bånd, som de havde, da de for første gang tonede frem i "Familien fra Bryggen" (Foto: Kaspar Wenstrup, Hanne Juul)

Og noget kunne tyde på, at det især er efter, Geggo og Cengiz fik deres yngste datter Sia Lily, at de igen er kommet tæt på Mikkel og Lea og deres tre børn Romeo, Rosa-Lia og Helios.

I årets første to måneder har de to familier været enormt meget sammen. På de sociale medier har man blandt andet kunne se, at Alba, Sia Lily, Geggo og Cengiz flere gange har været på besøg hos Mikkel og familie på deres landsted.

Og i denne weekend var der dømt fætter-kusinefest hjemme hos Geggo, hvor der var lagt op til en stor og hyggelig MGP-aften for de mindste.

I går var de to familier endnu en gang i fælles lag, da de sammen fejrede Mikkels fødselsdag. Den tidligere verdensmester i boksning fyldte 42 år.

Her dukkede Geggo og Cengiz op med specialdesignet bagværk, og Mikkel blev fejret i stor stil.

Man må altså gå ud fra, at familiefreden igen er oprettet hos Kessler-klanen, og at de atter kan dele livets store dage sammen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close