Reality20. september 2023

Önder Yazar er ny dommer i "Nybyggerne": – Jeg er lidt rebelsk

Den nye dommer slutter sig til indretningsekspert Mette Helena Rasmussen og vært Christian Degn i den nye sæson af "Nybyggerne"
Et nyt tv-par har set dagens lys i "Nybyggerne", hvor Mette Helena Rasmussen og Önder Yazar sammen skal bedømme deltagernes forvandlinger af råhuse. I år foregår konkurrencen i Skibby.
Et nyt tv-par har set dagens lys i "Nybyggerne", hvor Mette Helena Rasmussen og Önder Yazar sammen skal bedømme deltagernes forvandlinger af råhuse. I år foregår konkurrencen i Skibby.
 Foto: Thomas Sinkbæk/TV 2

Önder Yazar er 31 år og selvstændig med sit eget tømrer- og entreprisefirma, og så har hans firma vundet prisen som Danmarks bedste håndværker fem år i træk. Nu skal han for første gang prøve kræfter som dommer i et tv-program: "Nybyggerne".

LÆS OGSÅ: Ren babylykke: "Nybyggerne"-parret Heidi Albrechtsen og Lasse Hagelberg forældre for første gang

– Det har været en fantastisk oplevelse at være ny dommer i 'Nybyggerne'. Jeg vidste jo ikke, hvad jeg gik ind til, men der var en fed stemning på produktionen. Alle var søde og flinke og tog virkelig godt imod mig. De fik mig til at føle mig velkommen, siger Önder Yazar.

Især samarbejdet med de to erfarne kolleger, Mette Helena Rasmussen og Christian Degn, betød meget for ham:

– Selv om jeg også er lidt rebelsk, fordi jeg er vant til at gøre tingene på min måde, så var det rart, at jeg kunne læne mig op ad en garvet Mette Helena. Hun og Christian var gode til at bakke mig op og give mig support.

Når Önder skulle bedømme de fire pars præstationer, lagde han i høj grad vægt på, om de turde udfordre sig selv frem for at vælge den sikre løsning:

– Det, der fascinerede mig mest under optagelserne, var at opleve Nybygger-parrenes drivkraft og viljestyrke. Selv om de var trætte, udmattede eller tørstige, så kæmpede de og havde viljen og troen på, at det ville lykkes. Det er den måde, jeg også selv arbejder på, og der har drevet mig til dér, hvor jeg er i dag. Som dommer belønner jeg, når parrene udfordrer sig selv på deres håndværk. Det kræver mod at kaste sig ud i et ambitiøst projekt og turde tage nogle chancer, siger Önder Yazar.

Sponsoreret indhold