Reality24. april 2020

Olivia Salo udforsker sex i det fri

Olivia og veninden Katie finder hurtigt ud af, at der tilsyneladende er godt gang i "dogging"-miljøet i Danmark
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/20181018_dm_love_island_2018_olivia_salo_249-1.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

I frokostpausen en råkold januar-tirsdag sætter Olivia Salo og veninden Katie Keller sig for at undersøge en helt særlig sextrend.

I aftenens afsnit af Viafree-programmet "Olivia og sexmyterne" kan man således se, hvordan det gik, da de fandt en flok særdeles aktive og meget nøgne mennesker i skovbrynet ved E20 lidt uden for Slagelse.

Fænomenet hedder "Dogging".

- Det er jo i korte træk sex i det fri, starter Olivia, før den erfarne Katie tager over:

- Det stammer fra det at gå med hunden.

Dogging er et britisk slang udtryk for at mødes i det fri og dyrke sex. Ofte er der flere deltager en bare to. Andre gange er der "observatører" til stede, da store dele af doggin-miljøet dyrker voyuerisme eller sex på offentlige steder med risiko for at blive opdaget.

Den stakkels hund, der har lagt navn til udtrykket, er altså kun indblandet, fordi man bruger hundeluftningen som dække eller incitament for at mødes med andre doggere.

Og selvom Olivia og veninden befinder sig langs en tungt trafikeret motorvej, og vejret ikke ligefrem indbyder til afklædte lege på en europalle-seng midt i naturen, så er der ganske høj aktivitet blandt doggerne, da pigerne kigger forbi.

Artiklen fortsætter under videoen

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

- Nu er vi på en motorvejsrasteplads og der kommer mange forbi. Der er også mange håndværkere, der har pause lige på denne tid af dagen, fortæller 25-årige Kevin, der er pigernes dogging-guide i ugens afsnit.

Men selvom det er frokostpause, kommer det alligevel bag på både Katie og Olivia, at der er masser at kigge på, da de ankommer.

- Jeg har efterhånden oplevet en del, men jeg havde ikke lige regnet med, jeg skulle opleve en omgang hård spanking en våd, kold januardag, fortæller realitybaben.

Om den nysgerrige og myte-udforskende Salo selv tør springe ud i dogging-dyrkelsen kan du se allerede nu på Viafree.

Sponsoreret indhold