Reality22. september 2022

Olivia Baks chokudmelding: Derfor ville jeg stoppe i ”Gift ved første blik”

Olivia Bak har så svært ved at se et godt match mellem hende og Patrick, at hun i dagens afsnit beslutter at sige til ham, at hun vil stoppe kærlighedseksperimentet ”Gift ved første blik”. Nu forklarer hun, hvorfor
Olivia Bak og Patrick i "Gift ved første blik" 2022.
Olivia og Patrick bliver matchet i "Gift ved første blik" 2022.
 Foto: Theis Mortensen

Det er en presset Olivia Bak, vi ser i ugens afsnit af ”Gift ved første blik”. Hun er ikke tiltrukket af Patrick og har i øvrigt svært ved at finde noget, de to har til fælles.

- Jeg har det svært. Især fordi han ikke har en chance for at vide, præcis hvad det er, jeg går og tænker på. Men det er grænseoverskridende for mig at skulle sige til et menneske, jeg ikke kender særlig godt, at jeg ikke tænder på ham og ikke kan se matchet mellem os, forklarer Olivia Bak til SE og HØR.

- Jeg er bange for at såre ham – og også for at ødelægge eksperimentet, fordi jeg jo ikke ved, hvordan han vil tage imod det, hvis jeg fortæller, hvordan jeg i virkeligheden har det.

Derfor hører vi i programmet Olivia Bak sige til kameraet, at hun har besluttet at fortælle Patrick, at hun vil stoppe eksperimentet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Der er mange stille scener fra Patrick og Olivias forhold i "Gift ved første blik".
Der er mange stille scener fra Patrick og Olivias forhold i "Gift ved første blik".
 Foto: Theis Mortensen

- Det har jeg allerede villet på tredjedagen, fordi jeg er så sindssygt presset. Mine tanker kører rundt, og jeg er på 24/7 med et helt nyt menneske, fordi jeg skal lære ham at kende. Så kan jeg bare ikke overskue mere, fortæller Olivia Bak ærligt.

Den nemme udvej

Udover at Olivia Bak ikke er tiltrukket af Patrick, og ikke kan finde nogle fælles interesser, så mangler hun også nogle dybere samtaler med ham.

- Jeg følte, at han lukkede ligesom ned, når jeg prøvede at have de her snakke om, hvad der var svært. Så kunne jeg ikke blive klogere på, hvordan han havde det. Derfor stod jeg meget alene med de her følelser, uddyber hun.

- Lige der kunne jeg simpelthen ikke overskue mere oppe i mit hoved. Slet ikke at skulle bo sammen i fem uger, efter vi kom hjem fra bryllupsrejsen. Jeg var så mættet af alle mine tanker og følelser. Så jeg besluttede at forlade programmet, fordi det var den nemmeste udvej på det tidspunkt.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Patrick og Olivia er meget forskellige, fortæller hun.
Patrick og Olivia er meget forskellige, fortæller hun.
 Foto: Theis Mortensen

Olivia Bak bliver af eksperterne rådet til at fokusere på det, hun og Patrick kan give hinanden, i stedet for at lægge vægt på alle forskellighederne.

Til SE og HØR fortæller hun, at hun sagtens kan se deres pointe, men alligevel har sine tvivl.

- De værdier, jeg søger, er meget almindelige, synes jeg. De er ikke helt ekstreme. Jeg føler, jeg kunne gå ned i Netto og spørge en mand, og så ville han have fire af de seks værdier, jeg selv har.

Jeg har bukserne på

For seerne lader det til, at Olivia Bak er den i forholdet, der er mest styrende, og det er der også meget sandhed i, fortæller hun:

- Jeg er sådan en, der nok har bukserne lidt mere på, end Patrick havde, hvis man kan sige det sådan. Jeg følte, at han var lidt ligeglad, når der skulle tages en beslutning, og så gjorde jeg det. Der har jeg brug for en, der er bedre til at tage noget styring.

- Men der bliver i klipningen lagt meget vægt på de akavede situationer. Man ser ikke, at vi faktisk også har det sjovt sammen. Vi har nogle megagode øjeblikke sammen. Men om han bare synes jeg var pisse irriterende, fandt jeg aldrig ud af, fordi han aldrig åbnede op om sådan nogle ting.

Sponsoreret indhold