Reality29. maj 2022

Oliver Kalika fortryder: Skifter dame igen... igen… igen!

“Ex on the beach”-playeren har gang i to damer i villaen, men han bliver ved med at fortryde, hver gang han har valgt en af dem
Lærke Ketel, Oliver Kalika og Ellen Barker er hovedpersonerne i et trekantdrama i "Ex on the beach"
Lærke Ketel, Oliver Kalika og Ellen Barker er hovedpersonerne i et trekantdrama i "Ex on the beach".
 Foto: Discovery Networks Danmark

Oliver Kalika kommer i tvivl omkring Lærke Ketel, da eksen hjemme fra Aabenraa, Ellen Barker, kommer ind i “Ex on the beach”-villaen. Han vælger dog alligevel Lærke og går i seng med hende. Morgenen efter fortryder han dog og finder ud af, at han er forelsket i Ellen.

Men da Ellen så alligevel bliver i tvivl, fortryder Oliver endnu engang. Nu vil han være sammen med Lærke.

Forvirret? Det er der nok flere, der er.

Ikke mindst Lærke og Ellen.

Hvad er det, Oliver kan?

Som seere er det nemt at se, at Oliver Kalika har rigtig svært ved at opføre sig loyalt over for de to kvinder – som der også er flere i villaen, der kan se.

Men hvorfor bliver både Lærke og Ellen så ved med at være interesseret i ham? Hvad er det, den 22-årige Aabenraa-fyr kan?

Artiklen fortsætter under billedet …

Oliver Kalika i "Ex on the beach"
Oliver Kalika i "Ex on the beach".
 Foto: Discovery Networks Danmark

Det blev en konkurrence

Lærke Ketel, 21, faldt stille og roligt for Oliver Kalika, fordi han var så afslappet og sød, forklarer hun. Men da hans eks Ellen Barker kom ind i villaen, ændrede tingene sig.

– Det man ikke ser i programmet er, at vi starter på en meget naturlig måde. Det er meget casual. Det var det, der fangede mig ved ham. Oliver er supersød og megaflink. Han fuckede jo op gang på gang, men jeg blev ved med at hænge i, og det ligner mig overhovedet ikke. Jeg tænkte bare: "Nu prøver jeg noget nyt. Noget, jeg ikke plejer at gøre derhjemme. At kæmpe for en fyr, selv om det går galt", fortæller Lærke Ketel til SE og HØR.

– Det blev mere en konkurrence, end det egentlig blev til, at jeg syntes, han var sød.

I dag, hvor optagelserne i villaen for længst er overstået, er Lærke ærgerlig over, at hun ikke bare droppede Oliver Kalika, når nu han ikke kunne holde sig til én dame.

– Det hader jeg mig selv sindssygt meget for. For sådan er jeg ikke normalt. Det gjorde mig crazy in love.

Artiklen fortsætter under billedet …

Lærke Ketel i "Ex on the beach"
Lærke Ketel i "Ex on the beach".
 Foto: Discovery Networks Danmark

Fredericianeren fortæller også, at det ikke er alt fra deres forhold, vi ser på tv.

– Vi havde et skænderi, inden vi var sammen (gik i seng sammen, red.), men det kom ikke med. Der siger han, at det simpelthen ikke kan passe, at Jeppe får lov at være sammen med begge, og han ligger der og ikke får en skid. Der tænkte jeg: "Hvorfor bliver jeg egentlig ved?" Men jeg var nok bare for glad for ham, indrømmer Lærke Ketel.

I ugens afsnit ser vi, hvordan Lærke Ketel spiller op til den tidligere deltager Nicolai Heller, der dukker op i "Ex on the beach"-villaen.

– Om det var for at få hævn på Oliver? Ja. Helt straight up ja, det var det. Jeg tænkte: "Han er stor og trænet – det vil Oliver også gerne være". Så hvis jeg begyndte at flirte med Nico, så ville Oliver blive jaloux, og så kunne det være, han ville komme tilbage til mig.

Artiklen fortsætter under billedet …

Nicolai Heller i "Ex on the beach 7"
Nicolai Heller i "Ex on the beach 7".
 Foto: Discovery Networks Danmark

Han er svigermors drøm

Ellen Barker, 19, fortæller, at hun allerede hjemme fra Aabenraa havde fået et rigtig godt indtryk af Oliver Kalika.

– Han er rigtig god ved piger. Sød og omsorgsfuld. Når han har en pige, så går han meget langt for hende. Det oplevede jeg hjemme i Danmark, og derfor var jeg ikke helt klar til at give slip på ham dernede. Han er lidt svigermors drøm, forklarer Ellen Barker til SE og HØR.

– De sider, jeg så af ham dernede, er nogle helt andre end dem, jeg har oplevet i Danmark. Hvis jeg havde vidst, at det var foregået bag min ryg, så havde jeg ikke givet ham de chancer, jeg gjorde. Og Lærke har sagt det samme. Han spillede på to heste.

Lærke og Ellen talte aldrig rigtig sammen inde i villaen, og måske derfor fandt de sent ud af, hvad det egentlig var, han havde gang i.

Artiklen fortsætter under billedet …

Ellen Barker i "Ex on the beach".
Ellen Barker i "Ex on the beach".
 Foto: Discovery Networks Danmark

– Jeg tror bare ikke, vi er typerne, der bliver venner. Vi er så forskellige fra hinanden. Men hvis vi havde sat os ned og snakket, så havde vi fundet ud af, hvad der var foregået. Vi er nok bare begge så stædige. Fordi vi konkurrerede om den samme. Så er det klart, at man ikke er de bedste veninder og ikke har lyst til at snakke sammen.

Sponsoreret indhold