Reality2. december 2022

Oliver Erngart trods særlig aftale i "Ex on the Beach": Knækkede grædende sammen

Savnet til sønnen Mio blev for stort for Oliver Erngart, som trods en særlig aftale med produktionen brød grædende sammen under optagelserne af "Ex on the Beach"
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Oliver Erngart vender tilbage til skærmen i den kommende sæson otte af "Ex on the Beach".
 Video: Gregers Overvad

Mange ting har ændret sig for Oliver Erngart, siden han sidst var på skærmen i "Paradise Hotel".

Nu gør det 26-årige muskelbundt comeback på tv i "Ex on the Beach", og siden sidst er han som bekendt blevet far til sønnen Mio.

Ham har han sammen med ekskæresten Anna Seneca, som han mødte i "Paradise Hotel", men tidligere i år gik de to fra hinanden i et hårdt og meget eksponeret brud.

Med en titel som far er det derfor en helt ny Oliver, som seerne kommer til at opleve i det berygtede knaldeprogram, men det var ikke let for ham at være langt væk fra Mio. Reality-veteranen havde dog en særlig aftale med produktionen, men det hjalp ikke synderligt på savnet.

- Det var fucking hårdt, men jeg havde en speciel aftale med produktionen om, at jeg gerne må FaceTime med dem derhjemme, fortæller Oliver til SE og HØR, som alligevel ikke kunne holde tårerne tilbage.

- Jeg kom til at trække den for langt, og til sidst knækkede jeg fuldstændig sammen under optagelserne.

Oliver Erngart
Oliver måtte undvære sønnen Mio i lang tid, mens han var med i "Ex on the Beach".
 Foto: Søren Jul Lamberth

Sammenbruddet kom en dag, hvor flere fra villaen var ude på dates, og han vidste, at der skulle filmes hele dagen. Derfor havde han svært ved at sige til produktionen, at han havde brug for at ringe hjem.

Derfor kom Oliver helt derud, hvor tårerne trillede ned ad kinderne. Heldigvis tog produktionen hurtigt affære og opfordrede ham til at ringe hjem.

- Jeg facetimede med Anna og Mio, og det gav mig fornyet energi, men det var fucking hårdt. Det var det, slår Oliver fast.

Det tidligere "Paradise"-par har en 7/7-deleordning, og nogle ville måske have deres betænkeligheder ved at lade Oliver rejse i flere uger, hvis man var i Annas sko. Men det havde hun ikke.

- Hun sagde, at jeg skulle gøre det, hvis jeg havde lyst til det. Jeg spurgte selvfølgelig, om det var okay med hende, for hvis hun sagde nej, så var jeg ikke taget afsted, forklarer Oliver.

Du kan se hele interviewet med Oliver øverst i artiklen!

Sponsoreret indhold