Reality 7. marts

Oliver Erngart efter utroskab: Bryder tavsheden

Hans utroskab er blevet afsløret, og både kæresten Anna Seneca og sidespringet Vanessa Johannsen har udtalt sig. Nu bryder Oliver Erngart for første gang tavsheden om utroskabsdramaet.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Meget bliver sagt og skrevet om Oliver Erngart lige nu, efter det i weekenden kom frem, at han har været kæresten Anna Seneca utro med "Paradise Hotel"-deltageren Vanessa Johannsen.

De sociale medier flyder over med svinere til reality-fyren, som indtil videre stadig er sammen med Anna. De to har sønnen Mio sammen.

Utroskabet blev afsløret, da Vanessa i en senere slettet Instagram-story fortalte, at hun havde været sammen med Oliver. Afsløringen kom samme aften, hvor Anna havde mødt "Paradise"-kollegaen på en natklub, hvor det endte med drinks-kast og tumult.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Søren Lamberth

Anna og Oliver fandt sammen, da de medvirkede i sæson 16 af "Paradise Hotel". I maj sidste år fik den sønnen Mio (Foto: Søren Lamberth)

Siden da har Anna givet sit besyv på sagen. Til SE og HØR slog hun fast, at hun ikke fortryder have kastet en drink efter Vanessa, og hun mente samtidig, at man burde spørge Vanessa, "hvordan hun har det med at kneppe mænd, der har en familie derhjemme".

Også Vanessa, som altså har været sammen med Oliver, har været ude og forklare sig. Hun lægger sig fladt ned og undskylder, men hun siger samtidig, at hun "ikke er hverken usympatisk eller ligeglad".

Den eneste, som ikke har udtalt sig om utroskabsdramaet, er Oliver - indtil nu! For nu har den udskældte reality-stjeren brudt tavsheden på sin Instagram-story.

- Hvis I får det bedre med jer selv, og det kan redde jeres dag, så bliv ved med at svine mig til og kald mig alverdens ord. Jeg kunne virkelig ikke være mere ligeglad, skriver Oliver til sine mere end 140.000 følgere.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Søren Lamberth

Vanessa var med i den seneste sæson af "Paradise Hotel", og det er hende, som Oliver har været Anna utro med (Foto: Søren Lamberth)

Som om Oliver og Anna ikke har det pres nok i forvejen, så blev det hele værre i dag. Sønnen Mio er nemlig blevet syg, og han kaster op i et væk.

- Mio kastede op udover mig på fuld skrue, og det tog lige præcis en time, så står jeg i samme situation. Måske det er guds måde at straffe mig på, skriver Oliver.

Den fulde forklaring har tv-fyren ikke fremlagt endnu, men den kommer, lover han. Lige nu er det dog sønnen Mio, som har hans fulde opmærksomhed.

- Jeg kan nok komme ud med en lang udmelding senere hen omkring det hele, når føler for det. Men lige nu har vi fokus på, at Mio får det godt hurtigst muligt, slår Oliver fast.

SE og HØR har af flere omgange forsøgt at få en kommentar fra Oliver, men han har ikke ønsket at udtale sig. Vi ved derfor ikke, om han og Anna vil fortsætte med at være kærester efter utroskabsdramaet.

Sponsoreret indhold