Reality21. april 2021

Nyt "Paradise"-par: Nicklas Andreasen bekræfter romance med Ida Marie Sørensen

I dag tjekker Nicklas Andreasen, lillebror til hitmageren Bro, ind på "Paradise Hotel". Han afslører over for SE og HØR, at han har fundet kærligheden i med-paradisoen Ida Marie Sørensen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/idanick.png
 Foto: Janus Nielsen/NENT Group

I dag tjekker et på mange måder velkendt ansigt i form af Nicklas Andreasen ind på "Paradise Hotel". Hans storebror er nemlig hitsangeren Bro.

Storebroderen med det borgerlige navn Kevin Andreasen har selv været på visit i Mexico, fordi han to sæsoner i træk stod bag titelsangene "Sydpå" og "Døgnrytme".

De to knægte fra Rødovre er dog ikke den eneste fra familien Andreasen, som har været gæst på "Paradise Hotel". Også deres storesøster Amanda har medvirket i reality-hittet.

Nu er det dog Nicklas' tur til at shine, og det er han mere end klar på. Faktisk har forstadsknægten gået med tanken om at blive paradiso i flere år.

- Man har vel altid gået lidt med tanken, fordi min bror og søster har været der. Så synes jeg, det kunne være sjovt at være den sidste fra søskendeflokken til at komme ind og hygge lidt derinde, siger Nicklas til SE og HØR.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/paradise-hotel-16_607fefb9e61e8.jpg
 Foto: Janus Nielsen/NENT Group

Nicklas bliver altså den sidste af søskendeflokken på tre, som tjekker ind på "Paradise Hotel" (Foto: Janus Nielsen/NENT Group)

Med reality-livet og et væld af opmærksomhed liggende for hans fødder kan det hele godt virke overvældende. Heldigvis har de nyudklællede paradiso fået gode råd fra sin storebro, Bro.

- Han har givet mig nogle råd til, at der er nogle ting, man skal sige, og man ikke skal sige, også især for at passe på sig selv, fortæller den 20-årige fyr.

nyt Paradise-par

Nicklas bliver taget godt imod af de øvrige deltagere på "Paradise", og noget kunne tyde på, at han generelt er faldet godt til blandt alle.

I hvert fald afslører Nicklas over for SE og HØR, at han har fundet kærligheden i med-paradisoen Ida Marie Sørensen. Og det er til trods for, at det allerede nu vælter en med tilbud på Instagram fra sultne tøser.

- Der er én, jeg ser langt mere end andre. Det er Ida, indrømmer Nicklas med et drenget grin og fortsætter:

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/paradise-hotel-9_607fef9adf68d.jpg
 Foto: Janus Nielsen/NENT Group

Ida er endnu ikke tjekket ind på "Paradise", men hun gør sin entré senere på sæsonen (Foto: Janus Nielsen/NENT Group)

- Vi er ikke kærester, men vi har det godt sammen. Vi ses ikke med andre, og det går godt.

Nicklas slår altså fast, at han og Ida ikke er kærester endnu, men at de er godt på vej til at blive det. Noget har den unge pige fra Brøndby dog gjort ved Rødovre-tyren.

- Før i tiden havde jeg svært ved at binde mig til en bestemt pige, men når den er der, så er den der. Så må vi se, hvor det bærer hen ad, slutter Nicklas af.

Du kan se Nicklas' entré på "Paradise Hotel" her:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Sponsoreret indhold