Reality 17. december 2021

Nyt par: "Paradise"-stjerne scorer Nicki Billes lillesøster

Originale "Paradise Hotel"-fans husker uden tvivl Martin "Ham den gamle" Hjort fra den legendariske sæson med nøddepatruljen med ham og "Stolle". Stjerneparadisoen har gjort sig en ny scoring og er nu blevet kærester med Nicki Billes lillesøster.
Foto: Dan Mariegaard

Flere vil nok mene, at "Paradise Hotel" peakede, dengang Paris Hilton bød et nyt kuld paradisoer velkommen sammen med Rikke Gøransson.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det var også i den sæson, vi mødte det legendariske makkerpar "Nøddepatruljen", Martin "Ham den gamle" Hjort og Kristoffer "Stolle" Schlemmer.

De to drengerøve er lidt gået i glemmebogen, men nu er der altså romantisk nyt fra den ene del af duoen.

Det er drejer sig om Martin Hjort, som har barn med den tidligere "Paradise"-deltager Anna Due.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: René Schütze

I 2014 blev Anna og Martin forældre til sønnen Villian (Foto: René Schütze)

På Instagram kan man nemlig se, at "Ham den gamle" igen har fået sig en kæreste. Og det er ikke hvem som helst.

Det er nemlig den tidligere fodboldspiller Nicki Billes lillesøster, Malou Sørensen, som "Paradise"-stjernen har fået på krogen.

Det afslører hun på sin egen Instagram-profil, hvor hun har delt flere billeder af Martin. De to har ligeledes skrevet et "M" og et hjerte i deres "bio" på Instagram.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: TV 2)

Nicki Bille har tre søstre, hvor Mia er den ældste samt tvillingerne Malou og Emilie. Og det er altså Malou, som er blevet kærester med Martin Hjort (Foto: TV 2)

De to turtelduer har - i hvert fald offentligt - været et par i et par uger, hvis man skal stole på deres sociale medier.

Men på den korte tid er der blevet hygget igennem. På Malous Instagram-profil kan man blandt andet se, at de har været på en kærestetur til Berlin, hvor de har nydt hinanden.

Se det søde par her:

Sponsoreret indhold