Reality23. maj 2022

Nyt datingprogram bruger løgnedetektor

"True Love – Danmark" handler om at finde ægte kærlighed. Her kan man ikke gemme eller glemme sine følelser, for med en løgnedetektor som fast element testes deltagerne i, hvad de virkelig føler for hinanden
"True Love – Danmark"
"True Love – Danmark"
 Foto: Discovery Networks Danmark

"True Love" er det første datingprogram, hvor deltagernes følelser for alvor er omdrejningspunktet. Det sker gennem kærlighedens forlængede arm: Løgnedetektoren.

Deltagerne bliver nemlig på skift testet i en løgnedetektor, og deres svar afsløres efterfølgende i en sandhedsceremoni.

I "True Love" er alt overflødigt skåret fra, og de lange, akavede snakke forsvinder. Der er intet at gemme sig bag, når løgnedetektoren giver en hjælpende hånd i datingen. En hjælp, der sikrer, at hele sandheden om følelserne kommer frem.

Det er altså ikke muligt at fake sig gennem følelser eller forhold i "True Love", og du kan ikke vinde på taktik eller alliancer. Det er kun ærlighed og kærlighed, der belønnes.

– I modsætning til andre datingformater får man i "True Love" de svar, man normalt må gætte sig til. Løgnedetektoren er den hjælpende hånd og det nye, originale greb, der skiller sig ud i den store mængde af datingprogrammer, siger programdirektør hos Warner Bros. Discovery Danmark, Pil Gundelach Brandstrup.

– Det er første gang, at sandheden om de medvirkendes følelser kommer frem, og det gør det til et anderledes reality-datingprogram. "True Love" er et tiltrængt pust af ærlighed i en datingverden, der er præget af filter, ghosting og usikkerhed om, hvad den anden part egentlig føler for én.

De par, der står tilbage i finalen, får et sidste og altafgørende spørgsmål: Er det ægte kærlighed? Bestås testen af begge parter, er kærligheden fundet, og parret har ikke blot fundet hinanden, men vil også få del i præmien på 250.000 kroner.

Programmet leder lige nu efter deltagere til den danske version af "True Love". Du kan tilmelde dig her.

Sponsoreret indhold