Reality10. juli 2023

Nynne Larsen i stor operation: Bye bye, bimbo-bryster!

Et årelangt ønske for Nynne Larsen er nu blevet til virkelighed. Realitystjernen har fået lavet sine bryster mindre efter en stor operation
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Nynne Larsen og Alexander Bjørklund har været kærester siden december.
 Video: Kaspar Wenstrup

Midt i sommeren har Nynne Larsen været under kniven i en stor operation, som begrænser hendes muligheder i solens stråler.

Realitydeltageren har gennemgået en operation, hvor hun både har fået gjort sine bryster mindre, og samtidig har hun, med egne ord, fået fedtsuget sine "bollehåndtag" og armhuler.

- Jeg har overvejet det i flere år, men jeg blev ved at ville udskyde det, til jeg fik børn. Men jeg får jo tydeligvis ikke de børn, så nu gad jeg ikke vente længere, griner Nynne over for SE og HØR.

"Divaer i junglen"-stjernen er gået fra at have implantater på 500 ml. i hvert bryst til nu at have 350 ml. i stedet. Og det er hun meget glad for.

- Jeg kunne ikke identificere mig længere med det look med store bryster. Jeg ser mig selv som mere afdæmpet, men det var svært, når mine bryster kom med mig og ikke omvendt, siger Nynne.

Nynne Larsen
Nynne Larsen har været under kniven.
 Foto: Søren Jul Lamberth

Hårdt ramt

Den store operation har betydet, at Nynne nu er sengeliggende, og hun skal hjælp til det meste, fortæller hun.

- Det er ikke for sjov det her. Jeg ved ikke, om jeg havde fået operationen, hvis jeg vidste, hvor ondt det gjorde. Jeg ved ikke, hvad jeg skulle have gjort uden Alexander og min mor. Jeg er meget presset.

Kæresten Alexander har været enormt støttende gennem det hele, og han har ifølge Nynne ikke klaget over, at brystmålet nu er mindre.

- Han tager det overraskende pænt. Jeg har jo snakket om det længe, og jeg tror og håber ikke, at det gør en forskel i vores forhold. Han er sød og støttende og kan godt se, at jeg har ondt, forklarer hun.

Smerterne er lige nu rimelig voldsomme for Nynne, som dog får masser af hjælp derhjemme.

Men operationen lægger også en dæmper på resten af sommeren for den populære influencer.

- Jeg har en støtte-bh på og et støttebælte rundt om livet. Jeg mener, at jeg skal have det på i seks ugen døgnet rundt, fortæller Nynne.

Sponsoreret indhold