Nyder sommeren: Sy Lee viser godterne frem

Nøgenhed har aldrig været noget, som Sy Lee har været hverken skræmt af eller bange for.

På de utallige røde løbere, som reality-stjernen er dukket op til i tidernes løb, har det været i det ene mere afslørende outfit efter det andet.

Det gav da også pote, da han blev kåret til "Årets Stilikon" for 2017 af blærerøven Mads Christensen, som styrede Modepolitet for SE og HØR dengang.

Siden Sy Lee første gang tonede frem hjemme i stuerne hos danskerne i kultprogrammet "Fristet", er der sket en hel del.

Ja, der er faktisk blevet en hel del mere af den evigt smilende fyr, som dengang ikke kan have vejet meget mere end det samme som en pose pomfritter fra frost.

Artiklen fortsætter under billedet...

Da Sy Lee bragede gennem tv-muren, var det med mere tøj og mindre muskler - i dag er det fuldstændig omvendt (Foto: Dan Mariegaard)

I dag ser det ud til, at den erfarne tv-kendis har haft adresse i sit lokale fitnesscenter de sidste tre år.

Sy Lee render i dag rundt med en fysik, som de fleste fyre misunder, og de fleste piger savler over.

Det viser gavflaben nok en gang på sin Instagram-profil, hvor han her i sommervarmen ikke overlader meget til fantasien for de strandgæster, som skulle være så heldige at få et glimt af ham.

Artiklen fortsætter under billedet...

Sy Lee

I dag er det denne slags kreative outfits, der får lov til at pryde hans veltrænede krop (Foto: Aller Media)

På det opsigtsvækkende billede ligger Sy Lee og slanger sig i en strandseng i en unormalt lille badetrus. "Divaer i Junglen"-deltageren er lige nu på ferie i Portugal.

Som en vaskeægte reality-diva er der naturligvis ikke overladt noget til tilfældighederne, så både speedos og tilhørende nettrøje matcher selvfølgelig i farven orange.

Hvis ikke det vælter ind med tilbud i indbakken hos Sy Lee efter dette billede, så er der simpelthen noget, vi ikke forstår.

Du kan se det flotte outfit her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close