Reality24. marts 2023

Nu taler Clara ud: Det faldt jeg for ved Samuel

Romancen mellem Clara Nedergaard og Samuel Sigala er kommet ud til hele Danmark. Nu forklarer hun over for SE og HØR, hvad hun er faldet for ved "X Factor"-kollegaen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Planerne er store for Clara Nedergaard, som du kan se her i videoen!
 Video: Aller TV

I tirsdags kunne SE og HØR afsløre, at der er mere end bare venskab mellem "X Factor"-turtelduerne Clara Nedergaard og Samuel Sigala.

Siden har de to sangtalenter været på alles læber, og med Claras exit i fredags kunne man godt ane, at der er noget mellem det.

Det bekræftede Samuel, og nu forklarer hun, hvad hun er faldet for ved den ældste Sigalaz-bror.

- Han er meget omsorgsfuld og meget opmærksom på mennesker omkring sig. Og så er han fucking grineren, forklarer Clara i et interview med SE og HØR.

Selv om følelserne er gengældt fra hendes side, så kom alligevel bag på Clara, at opmærksomheden omkring hende og Samuel er så stor. Og den spirende romance har også overrasket en del af hendes nærmest fra Skanderborg.

Clara Nedergaard, Samuel Sigala
Følelserne kom til syne, da Samuel i fredags måtte tage afsked med Clara.
 Foto: Hanne Juul

- Der er ikke mange hjemmefra, der har vidst noget om det, så jeg har fået nogle reaktioner fra folk, der siger ”what?!”, griner hun.

Selv om Clara er ude af "X Factor", så er romancen med Samuel ikke slut. Men det er nu, virkeligheden rammer.

- Når vi kommer hjem, nulstiller vi, og så lærer vi hinanden at kende og ser. Jeg tror ikke, vi kender hinanden som sådan, vi kender jo kun hinanden fra ”X Factor” og har mødt hinanden her, fortæller hun.

Når hverdagen rammer, kan virkeligheden hurtigt blive en anden. Det ved Clara også godt. Faktisk mener sanglærken, at hun og Samuel skal til at lære hinanden at kende på ny.

- Vi er glade for hinanden, men lige nu ved vi lige så meget, som Danmark ved. Fordi vi har været i ”X Factor”-boblen, har vi ikke rigtig kunnet kalde os noget eller noget som helst, siger hun.

Sponsoreret indhold