Reality13. marts 2023

Nu sker det: Oliver Erngart tager stort skridt med kæresten

Indtil nu har Oliver Erngart pendlet frem og tilbage mellem Roskilde og Århus, når han skulle se kæresten Louise Lundholm. Men det er snart slut
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Oliver Erngart ved med i den seneste sæson af "Ex on the Beach", og umiddelbart efter den fandt han sammen med kæresten Louise.
 Video: Gregers Overvad

Knap tre timer i bil, bus eller tog skal Oliver Erngart og Louise Lundholm bruge, hvis de vil se hinanden, som situationen er lige nu.

Heldigvis for kærestparret er det snart slut med at have et langdistanceforhold. Det afslører Oliver over for SE og HØR.

- Jamen jeg skulle alligevel flytte, da min kammerat og jeg blev enige om at prøve noget nyt. Det var sjovt så længe det varede, ingen tvivl, siger han og uddyber:

- Men jeg ville gerne have noget fast til Mio og jeg, og min kammerat ville gerne tættere på sin familie.

Bruddet med roomien kommer faktisk belejligt for både Oliver og Louise.

Oliver Erngart og Louise Lundholm
Nu bliver afstanden mellem Oliver og Louise markant mindre.
 Foto: Hanne Juul

- Lige pludselig så kom Louise ind i billedet, og hende faldt jeg fuldstændigt for på ingen tid. Mio blev også hurtigt glad for hende, så det var skønt for mit farhjerte! Og det gav mig en god ro i maven omkring at flytte sammen på et tidspunkt, forklarer Oliver.

Reality-veteranen og Louise stod frem som kærester for omkring fire måneder siden, og de har altså valgt at dele adresse allerede nu.

- At det skulle ske “så hurtigt” var bare sådan kortene lå til os. Vi føler begge, at vi har kendt hinanden i 100 år, og vi glæder os bare helt vildt meget til, at det her langdistancecirkus er ovre, så vi kan få den dagligdag op på benene, som vi har gået og snakket om længe nu, slutter han af med at sige.

Sponsoreret indhold