Reality3. februar 2022

Nu reagerer Katerina Pitzner: Fræk video af Elvira lækket

En fræk, privat video af Elvira Pitzner endte på det store internet, efter kæresten Milad Saadati delte den på sin Instagram-profil. Nu florerer videoen flere steder, og det får nu mor Katerina Pitzner til at reagere.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Elvira Pitzners kæreste, Milad Saadati, har åbenbart en tendens med at være lige lovlig hurtig med at dele ting på Instagram. Nu har den iranske boksetræner igen trådt ved siden af.

Forleden delte han på sin Instagram-story en fræk og intim video af Elvira, hvor hun angiveligt dirty-talker til sin fyr. Videoen blev dog slettet forholdsvis hurtigt.

Men ikke hurtigt nok. For nu bliver den intime video delt flere steder på de sociale medier, og den er nu nået hele vejen til Katerina Pitzner, som godt er klar over, at den sekvens ikke burde være delt offentligt.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/optimized-20211030_lhl0894.jpg.jpeg
 Foto: Lars H. Laursen

Nu reagerer Katerina Pitzner på den frække og nu slettede video (Foto: Lars H. Laursen)

- Nogle af jer skriver til mig, at der er en video af en af mine døtre, som florerer rundt. Det er noget, vi har lært at leve med, siger Katerina i en video på sin Instagram-story, hvor hun dog ikke siger, at det er Elvira, som den lækkede video omhandler.

- Jeg ved godt, hvad det er for en video, og den er superuheldig at få ud på nettet, fordi folk vil misforstå den. Men havde den nu bare været mellem de to, var den faktisk meget sød og lidt sjovt, fræk og uartig.

Lidt lir i forholdet

Selv om Pitzner-familiens overhoved medgiver, at det ikke er den mest heldige video at dele offentligt, så tager Katerina det ikke så tungt.

- Halleluja for at de har lidt lir i deres forhold. Det kunne vi andre måske lære af, så i stedet for at forarges, synes jeg, vi skal inspireres, siger Katerina.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/elvira_0.jpg
 (Foto: Instagram (Elvira Pitzner)

Det var Elviras kæreste Milad, som i en kort stund delte den frække video af diamantdatteren (Foto: Instagram (Elvira Pitzner)

Faktisk tager diamantdronningen hele lækagen så let, at hun mener, at flere andre burde gøre som Elvira på videoen og spille op til deres partner - det skal bare holdes privat.

- Hvis I stillede jer sådan op foran jeres kæreste eller mand og var en lille ”miss miav”, så ville han sikkert blive superglad, lyder det kækt fra mor Pitzner.

Som man har kunnet se i både "Bare Elvira" og "Diamantfamilien" har Katerina sjældent ondt af sin mellemste datter. Og det har hun heller ikke i det her tilfælde.

- Hvis det generer de unge mennesker, så må de jo lade være med at dele det. De skal jo lære det for fanden, slår hun fast.

Sponsoreret indhold