Reality9. august 2022

Nu langer Ida Søjborg også ud efter Amanda Sascha: Hun skal have smæk

Der er fyret op for dramaet forud for Stjerneboksning, og nu får Katrine Hedeman medhold fra en tidligere deltager
Ida Søjborg melder sig ind i dramaet mellem Katrine Hedeman og Amanda Sascha.
Ida Søjborg melder sig ind i dramaet mellem Katrine Hedeman og Amanda Sascha.
 Foto: Dan Mariegaard

Stjerneboksningfans er delt i to i disse dage: Dem, der holder med Amanda Sascha og dem, der holder med Katrine Hedeman.

Efter sidstnævnte har trukket sig kun tre uger inden, hun skulle i ringen og bokse mod den "dyre pige", der er stærk utilfreds med timingen, har Stjerneboksning nu fundet en ny modstander til Amanda Sascha.

Melina, der deltog i arrangementet sidste år, hvor hun som joker (altså ikke-realitydeltager) boksede mod Ida Sojborg, erstatter Katrine Hedeman i bokseringen – og hvis det står til hendes tidligere modstander, så skal den "dyre pige" knockoutes.

– Jeg er så excited over, at Melina hun skal i bokseringen mod Amanda Sascha. Jeg støtter og hepper og … den her kvinde, hun er fandeme benhård, siger "Love Island"-kendissen Ida Søjborg, der udover at have valgt tydeligt side også mener, at Amanda Sascha har stukket snuden lidt for langt frem i den meget offentlige konflikt med "Robinson"-kollegaen Katrine Hedeman.

– Jeg håber eddermame, du giver Amanda Sascha smæk efter hendes kække kommentarer om, hvad der foregår hos andre mennesker, siger Ida Søjborg på Instagram.

Hun slutter:

– Jeg støtter Melina hele vejen. You've got this!

Sponsoreret indhold