Reality 10. maj

Nu forklarer Marco Harry sin nye stil

Der er sket lidt på outfitfronten, siden vi først lærte Marco Harry at kende. Nu sætter realitystjernen ord på sin stil
Foto: Søren Jul Lamberth, Gregers Overvad

Der var ikke meget, der adskilte Marco Harry fra de andre gængse realitydeltagere, da vi først stiftede bekendtskab med ham i "Paradise Hotel" i 2019.

Selv om det måske lyder lidt groft sagt, så er det sådan, realitystjernen selv ser på det.

Siden har 28-årige Marco Harry dog gennemgået noget af en forvandling – både indeni og udvendigt. Blandt andet har han udviklet og forfinet sin stil til at blive mere personlig og spændende, fortæller han til SE og HØR.

– Jeg vil beskrive min stil som meget, meget, meget speciel. Jeg eksperimenterer lidt for tiden for at se, hvad der kan noget, og hvad der ikke kan noget, siger den nuværende "Ex on the beach"-deltager.

Artiklen fortsætter under billedet …

Foto: Søren Lamberth

Marco Harry, som vi kendte ham i "Paradise Hotel". Foto: Søren Jul Lamberth

– Jeg er sgu ikke så meget til det der lidt basic, sort/hvid. Det siger mig ikke så meget – der må gerne ske noget, forklarer han.

Da vi senest mødte Marco Harry troppede han da også op i orange strikvest, hvid nederdel og med matchende orangefarvet hår til premieren på den nyeste sæson "Ex on the beach".

Artiklen fortsætter under billedet …

Foto: Gregers Overvad

Marco Harry på rød løber til premierefesten for "Ex on the beach" 7. Foto: Gregers Overvad

Tidligere på året spærrede flere også øjnene op, da han i anledning af Reality Awards 2022 var trukket i netundertrøje, lilla pelsjakke og hurtigbriller med blåt spejlglas.

– Jeg får primært min inspiration fra nettet, og så spejler jeg mig lidt i nogle venner. Instagram er min bedste ven. Jeg sidder bare i feedet og scroller, og så kommer der alt muligt frem.

Artiklen fortsætter under billedet …

Foto: Søren Lamberth

Inden det blev offentliggjort, at Marco Harry er med i den nye sæson "Ex on the beach", vidste han godt, at han skulle gøre noget særligt for at komme i medierne to år efter sin deltagelse i "Paradise Hotel". Det var hans forklaring på ovenstående outfit. Til venstre er det "EOTB"-veteranen Jeppe Risager. Foto: Søren Jul Lamberth

– Jeg vil gerne have frem, at du kan gå i det, der passer dig. Om du er mand eller kvinde, whatever. Hvis du vil have kjole på, tager du kjole på, siger Marco Harry, der må være kraftigt inspireret af kammeraten og realitykollegaen Jeppe Risager.

Vil designe tøj

– Jeg gad jo godt et eller andet med tøj i fremtiden, men mit problem er, at jeg tegner som en femårig. Så jeg skal lige have fundet en, der gider tegne for mig. Så vil jeg gerne have mit eget brand i fremtiden.

Kollektionen vil dog ikke lægge ud med skørter.

– Nok ikke nederdele i starten. Der må jeg nok hellere gå med et safe choice. Der skal også sælges lidt, jo.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den helt nære fremtid byder dog formentlig på mere tv. I hvert fald hvis det står til Marco Harry, der har fået blod på tanden efter "Paradise Hotel" og "Ex on the beach".

– "Vild med dans", det gad jeg fandeme godt. Det er lidt mere seriøst, og så tror jeg, det er sjovt. Jeg vil gerne lave mere tv, det er underholdende.

– I "Paradise" var jeg meget sød og nede på jorden og venner med alle, så jeg havde besluttet at vise en anden side i "Ex on the beach": At jeg også godt kan være ligeglad med folk og tage lidt pis på dem. Det er mere den side, jeg egentlig er.

Sponsoreret indhold