Reality3. juni 2023

Nu er forholdet helt officielt: Jamie gik all in for at score titlen som Julicas kæreste

"Taktikeren" havde selvfølgelig en romantisk strategi for at vinde Julicas hjerte – og kærestetitlen. Her fortæller Jamie Sørensen, hvad han er faldet for ved realitykollegaen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Se også: Julica teaser for nyt projekt.
 Video: SE og HØR

De har flirtet i flæng, og nu er det altså sket: Julica Dall Larsen og Jamie Sørensen er blevet kærester.

Og det helt officielt – for fredag havde Jamie, der for "Paradise Hotel"-fans også er kendt som "taktikeren", rullet det helt tunge skyts ud for endelig at score sig kærestetitlen.

Lyt også til "Sladderministeriet" med Julica og Trine fra "Ex on the beach":

– Ja, det havde jeg, men jeg er virkelig også forelsket. Det er ligesom, når et barn får sit første stykke slik, hehe, hun er virkelig noget at det sødeste og det mest omsorgsfulde, jeg nogensinde har mødt, siger Jamie Sørensen om sin nye kæreste.

Men roserne stopper ikke der. For det er tydeligt, at paradisoen er fuldstændig skudt i "Ex on the beach"-deltageren.

Julica Dall Larsen med kæresten Jamie Sørensen.
Julica Dall Larsen med kæresten Jamie Sørensen.
 Foto: Hanne Juul

– Hun er der virkelig for mig, og jeg føler altid, hun har set mig for den, jeg er – også inden det blev til en romance. Samtidig har jeg bare altid kunnet være mig selv, og det elsker jeg hende virkelig for, fortæller Jamie Sørensen, der ellers havde slået sig til tåls med singlelivet.

Fredag kom Julica Dall Larsen hjem fra sit job på Espresso House og blev mødt af en romantisk Jamie, der havde formet et hjerte af fyrfadslys, pyntet op med hjerteballoner og indkøbt sparkletini og chokolade.

På ballonen stod der: "Vil du være min kæreste?"

– Jeg havde egentlig lidt givet op på troen om den ægte kærlighed, men de følelser, hun får frem i mig, når jeg vågner op ved siden af hende, gør bare, at jeg bliver mere og mere forelsket for hver dag, der går. Jeg føler ikke rigtig, jeg kan forklare med ord, hvor rigtigt noget kan føles.

Det har du lige gjort, Jamie.

Det var 20. maj, Julica løftede sløret for, at den herre, der fylder meget i hendes liv, var en, vi alle sammen kendte. Parret har indtil nu taget den med ro og ventet lidt med at sætte en titel på forholdet.

En plade Marabou med Oreo og en rød rose fuldendte oplevelsen, da Jamie skulle stille det store kærestespørgsmål til Julica.
En plade Marabou med Oreo og en rød rose fuldendte oplevelsen, da Jamie skulle stille det store kærestespørgsmål til Julica.
 Foto: Privat

Sponsoreret indhold