Reality11. februar 2022

Nu er dommen faldet: Kia Sødergreen får behandlingsdom

Det var en trist Kia Sødergreen, der tidligere på ugen kunne fortælle, at hun under al hemmelighed fortsat var indlagt på psykiatrisk afdeling – nu er drømmen om en lysere fremtid igen langt væk
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Tirsdag valgte den tidligere ”Kongerne”-realitystjerne Kia Sødergreen at fortælle sine følgere på Instagram, at hun fortsat er indlagt på psykiatrisk afdeling.

Men at hun så frem til forhåbentligt snart at kunne blive udskrevet, da hun senere på ugen skulle for retten, efter hun sidste år blev meldt for en hændelse, som hun ikke selv husker.

Det er heller ikke mange dagen siden, hun glædeligt kunne vise frem, at hun igen brugte tid sammen med sin ekskæreste, Walid Bechara og deres fælles søn, Marcus, der kom til verden i 2017.

Men trods håbet, så blev sandheden en ganske anden for Kia, da hun forleden troppede op i retten i Glostrup.

Her blev hun idømt en behandlingsdom på fem år for i en psykose at have overfaldet en ansat på sit tidligere bosted. Det skriver B.T.

– Det var hårdt. Efter retsmødet fik jeg beskeden, at jeg har fået en behandlingsdom af fem års varighed. Puha, der fik jeg en klump i halsen, lyder det fra hende til B.T. om dommen.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kia_soedergreen_1.jpg
 Foto: Søren Jul Lamberth

Kia Sødergreen er fortsat indlagt. Foto: Søren Jul Lamberth

Det betyder, at Kia for nu fortsat skal se sin fremtid bag låste døre, men håbet er endnu ikke svundet ind, selv om det stadig er uvist for hende, hvornår hun igen får sin fulde fritid tilbage.

Svære år

Den 17. september 2017 blev Kia mor for første gang, da hun fødte sønnen Marcus, som hun har sammen med sin ”Kongerne”-ekskæreste Walid Bechara.

Men den ellers lykkelige situation blev i stedet erstattet af frygt og angst. Det har hun tidligere fortalt i forbindelse med udgivelsen af hendes bog: ”Bag facaden”.

Stemmerne som hun hørte en anelse før, de blev kun højere og endnu sværere at lytte til, efter sønnens ankomst.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kia_og_walid_-_mikael_rieck.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Kia og Walid fotograferet inden de blev forældre til sønnen. Foto: Mikael Rieck

Siden har hun været ind og ud af behandlingssteder, mens hendes seneste indlæggelse har varet mere end et år.

Sponsoreret indhold