Reality6. februar 2023

Nu er det slut: Tessie Skovly er blevet single

Den tidligere realitystjerne afslører, at hun ikke længere danner par med sin søns far
Tessie Skovly
Tessie Skovly lægger ikke skjul på, at hun er ked af, at hendes søn ikke kommer til at vokse op i en klassisk kernefamilie.
 Foto: Thomas Laursen

Det er ikke, fordi Tessie Skovly ligefrem svæver på en lyserød sky i disse dage. Kærligheden mellem hende og kæresten er nemlig gået i stykker – og de to er således gået fra hinanden.

Det afslører den tidligere “Ex on the Beach”-stjerne i en story på Instagram.

– Jeg er ikke sammen med faren til barnet mere. Og det er ikke derfor, jeg græder – for jeg er ikke ked af, vi ikke sammen, lyder det fra Tessie, der i november blev mor for første gang, da sønnen Akim kom til verden.

– Vi havde ikke noget kærlighed, vi kunne ikke enes, og hver dag følte jeg egentlig bare, at jeg stod alene med alting.

Tessie forklarer videre, at beslutningen om at gå hver til sit er den bedste beslutning for hende og nu ekskæresten – men at det naturligvis kommer til at gå ud over deres lille søn:

– Jeg er pisseked af det, og man føler, man har fejlet som mor, fordi jeg for alt i verden ikke ønskede, at min søn skulle vokse op med forældre, som ikke var sammen, fortæller Tessie i en tårevædet story på det sociale medie og fortsætter:

– Så jeg har holdt fast på det her forhold, for at han kunne få det liv, som jeg ikke havde.

Tessie Skovly forklarer videre, hvordan hun på den ene side er ked af, at hendes lille søn nu skal vokse op med en far, som “ikke er en del af hverdagen”, men at hun og Akims far nu må få forældreskabet til at fungere hver for sig.

Momshamet på grund af bytur

Det er ikke mange dage siden, at den tidligere realitystjerne angiveligt fik diverse råd fra folk, der ikke mente, at hun kunne tillade sig at gå i byen og efterlade sin lille søn hjemme sammen med faren.

– Ja, jeg var fandeme ude og få et par drinks og nyde at snakke og se mine veninder i et par timer, skrev Tessie blandt andet i en række stories, hvor hun samtidig understregede, at hun efter sin graviditet har brug for et socialt liv igen.

Sponsoreret indhold