Reality22. august 2022

Nu er det slut: Ida Søjborg er blevet single

I knap et halvt år nåede Ida Søjborg og norske Kristin at være kærester. Nu fortæller reality-skønheden, at forholdet er forbi
Ida Søjborg
Ida Søjborg er igen blevet single.
 Foto: Dan Mariegaard

I marts svævede Ida Søjborg på en lyserød sky. Hun havde netop afsløret, at hun havde fundet kærligheden i norske Kristin.

Men alting har åbenbart en ende, og nu knap et halvt år efter er reality-dejligheden igen single.

Det afslører Ida selv på sin Instagram-profil, og SE og HØR har også talt med "Love Island"-stjernen.

- Kristin og jeg er ikke sammen mere. Det er et stykke tid siden, og jeg har hverken lyst til at sige noget dårligt om Kristin eller vores forhold, fortæller hun i en story.

Ida ønsker ikke at uddybe, hvorfor hun og Kristin er gået fra hinanden, men hun understreger, at der ikke er dårlig stemning mellem dem.

- Hun er et helt fantastisk menneske, men nogle gange skal det bare ikke være det, siger hun.

Det nu tidligere par mødte hinanden på Tinder, og da Kristin er fra Norge, så har de to rejst mellem der og Danmark for at være sammen.

Basen havde de dog i Danmark, men det gik altså ikke for de to.

Ida og Kristin
Ida og norske Kristin nåede at været kæreste i knap et halvt år.
 Foto: Privat

Afsløringen om det forliste forhold kommer Ida med, efter der på de sociale medier er gået rygter de seneste dage. Nu har hun valgt at fortælle nyheden selv i håb om, at folk vil stoppe rygtedannelsen.

- Jeg vil sætte pris på, hvis folk holder den ved det og ikke prøver at opdigte en masse historier selv, siger Ida.

Vi mødte for første gang Ida i "Love Island", og siden har hun blandt andet deltaget i Stjerneboksning. Og netop boksningen spiller en rolle i forhold til at finde en ny kæreste i fremtiden.

- I forhold til at finde kærligheden, så tror jeg helt sikkert, jeg har et arbejde at skulle gøre, før jeg kan være i et forhold. Men jeg er også et menneske, der har svært ved at afvise kærligheden, hvis den er for næsen af mig, siger Ida til SE og HØR og uddyber:

- Så hvor det hele ender henne, ved jeg ikke på nuværende tidspunkt - jeg arbejder rigtig meget, men har lige så meget fokus på min boksning for tiden. Det er dér, mit krudt og energi bliver lagt, man ved aldrig, hvornår benene bliver fejet væk under en.

Sponsoreret indhold