Reality30. april 2023

Nu bliver der snavet løs i "FBOY Island" – hemmeligt kys fanget af drone

Therese Paxvig ventede, til kameraerne var pakket væk – men en drone fangede det "FBOY Island"-kys, der skulle have været hemmeligt
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Sina Stirnimann om “FBoy Island”: Fyrene er slet ikke min type
 Video: SE og HØR

Nu tager det fart i danske "FBOY Island", hvor programmets tre kvindelige hovedpersoner endelig får kysset lidt på nogle mænd.

– Jeg havde haft lyst længe. Men jeg var bekymret for, om de andre ville blive kede af det eller pludselig forvente, at jeg også skulle kysse dem, forklarer Therese Paxvig.

Programveninderne Lady Lola Matwara og Sina Stirnimann får kysset lidt med henholdsvis Christopher og "gamle" Lukas, mens Therese endte med at dele mundvand med heldige Jackie, da de to var på date sammen i dagens afsnit.

Det var dog ikke meningen, det skulle have været vist på tv. For ifølge Therese var planen, at hun ville kysse ham uden for programmet.

– Jeg ville vente, til kameraerne var pakket væk. Og det gjorde jeg også.

– Men så blev vi fanget af en drone, som jeg ikke havde opdaget, griner randrusianeren.

Therese Paxvig overvældes i ugens afsnit af "FBOY Island".
Therese Paxvig overvældes i ugens afsnit af "FBOY Island".
 Foto: Lotta Lemche

Hun havde fra begyndelsen af programmet tænkt, at hun ville kysse nogen, hvis det føltes rigtigt. Og det gjorde det på daten med Jackie. Især, da Therese troede, de to var alene uden kameraer.

– Det kan godt virke meget unaturligt inde i programmet, hvor der sidder produktionsfolk og kigger, forklarer hun.

Jackie Anker er til daglig salgsansvarlig. Han er 31 år gammel, bor i Vejle og bruger blandt andet sin fritid på fitness, aktier samt venner og familie.
Jackie Anker er til daglig salgsansvarlig. Han er 31 år gammel, bor i Vejle og bruger blandt andet sin fritid på fitness, aktier samt venner og familie.
 Foto: Dan Mariegaard

Kyssede han godt?

– Haha, ja, det gjorde han.

Du kan se "FBOY Island" på Discovery+.

Sponsoreret indhold