Nordjysk marked dropper Linse

Foto: Dan Mariegaard

Foto: Dan Mariegaard

Dan Mariegaard

 

I sidste uge valgte dyrevennen Linse Kessler at aflyse sit job på Vilsund Marked, da hun ikke mente, at hestene på markedet havde ordentlige forhold. Og nu har Brønderslev Marked taget konsekvensen af det og aflyst brystbomsens optræden på det nordjyske marked. 

- Efter at Linse Kessler meldte afbud til Vilsund Marked, valgte vi at droppe aftalen, fortæller formand for Store Brønderslev Marked, Michael Wittrup til Nordjyske.

- Linse Kessler har meldt ud, at hun ikke vil optræde på markeder, hvor der er dyr. Derfor har vi i går uden de store sværdslag droppet aftalen, og stille og roligt valgt at tage Linse Kessler af plakaten, forklarer formanden.

Og Linse Kessler er da også glad for, at Brønderslev Marked selv har taget initiativ til at aflyse deres aftale.

- Det havde jeg faktisk slet ikke fået at vide (af hendes booker, red.), men hvis det er et hestemarked, så var jeg ikke dukket op, siger Linse Kessler, da SE og HØR fanger hende på mobilen. 

- Faktisk er jeg rigtig lettet over, de aflyser, for så er det dem, der skuffer nogle fans og ikke mig. Det eneste, der niver mig i røven, er de søde unger, der står og venter, og de kan jo ikke gøre for, at jeg godt kan lide dyr, forklarer Linse Kessler.

Tidligere på året har hun besøgt markeder, men dengang vidste hun ikke, hvilke forhold dyrene på markederne havde.

- Det viser sig også, at jeg har været på andre markeder i løbet af foråret og sommeren, hvor der var dyr, men det var jeg ikke klar over, erkender Linse.

- Det kom mig for øre, at hestene ikke havde det godt på Vilsund marked, og så sendte jeg to kammerater hen for at se, om det var rigtigt, for jeg var nødt til at vide det, før jeg tog sådan et standpunkt. Men det viste sig, at det var rigtigt, fortæller Linse, der derfor meldte afbud.

Linse-fans kan dog stadig møde baben fra Bryggen, hun har nemlig travlt med at besøge storcentre og markeder uden dyr. Og de nordjyske markedsgæster kommer heller ikke til at gå forgæves. For Fede Finn og Funny Boyz udfylder den tomme plads i programmet.

 

 

 

 

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close