Reality13. februar 2023

Ninos Oraha og kæresten med hjerteskærende melding: Mister ufødt barn for fjerde gang

Parrets ønsker sig så inderligt at udvide familien
– Alt skal nok gå, så længe vi står sammen, skat, lyder det fra Ninoas Oraha i en kommentar til det ærlige og hjerteskærende Instagram-opslag.
– Alt skal nok gå, så længe vi står sammen, skat, lyder det fra Ninoas Oraha i en kommentar til det ærlige og hjerteskærende Instagram-opslag.
 Foto: Thomas Laursen

Der er ingen tvivl om, at “Robinson”-stjernen og kæresten Elife Kocak går igennem en ganske svær tid i deres liv netop nu.

Instagram deler de to således et fælles opslag, hvor de ærligt fortæller, at de nu for fjerde gang har mistet deres ufødte barn:

– Abortus habitualis er et ord, jeg ikke kendte for et år siden, men jeg begyndte at lære om for ikke så lang tid siden. Kun 2-3% kvinder oplever det, og her er jeg desværre en af de uheldige. Det er simpelthen kvinder, der har mistet tre eller flere graviditeter i streg, lyder det i opslaget, hvor det således tyder på at være Elife, der er forfatteren bag.

Elife Kocak forklarer videre, at hun i begyndelsen havde vanskeligt ved at fortælle om parrets udfordringer offentligt, fordi hun så det som et nederlag at have mistet sit ufødte barn.

Heldigvis har hun rationaliseret sig frem til, at Instagram ikke kun behøver at være et sted, hvor alle de positive ting fra livet får plads. Der skal også være plads til at dele indhold, selv om livet er hårdt:

– Ninos og jeg har tabt igen for fjerde gang i træk nu, og jeg kan ikke gå med det her selv længere. Jeg har brug for at komme ud med alle mine tanker og følelser, at tale højt om det og fortælle, at jeg på ingen måde er okay, lyder det ærligt i opslaget.

Der er ingen tvivl om, at de mange positive graviditetstests ikke udelukkende skaber lykke i den lille familie, der således består af Elife, Ninos og parrets lille datter Elia, fordi det kan være vanskeligt at tro på, at en graviditet vil lykkes.

Til SE og HØR sætter Elife ord på, hvilken kamp hun og Ninos kæmper:

– Vi har det okay, men er selvfølgelig kede af det. Når man ønsker det så meget, går det bare hen og bliver hårdt – især psykisk, når man går igennem alle graviditetssymptomerne såsom opkast og kvalme.

Heldigvis skal Elife senere på ugen en tur på sygehuset, hvor man her skal forsøge at blive klogere på, hvorfor parrets graviditeter gentagne gange ender i en ufrivillig abort.

Elife havde oprindeligt termin den 11. maj i år.

Sponsoreret indhold