Reality23. april 2023

Nikita Klæstrups kæreste bekender kulør: – Jeg er en FBOY

Mikkel "Mik" Christensen trådte ind i "FBOY Island" som fuck boy for at stikke af med den store præmiesum, men han endte mod forventning med at finde kærligheden
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Nikita Klæstrup fik blåt mærke af kildeulykke
 Video: SE og HØR

Fyrene i realityprogrammet "FBOY Island" deltager enten som nice guys, der er der for at date og finde kærligheden, eller som såkaldte FBOYS, der kun medvirker for at snyde sig til finalen og forlade deres partner til fordel for en stor præmiesum.

Indtil nu har vi ikke vidst, hvad Nikita Klæstrups kæreste, Mikkel "Mik" Christensen, deltog som, da han stadig var single – men i dagens afsnit bekender alle gutterne kulør.

– Jeg er født som en FBOY, tror jeg, siger Mikkel "Mik" Christensen.

– Jeg søger ikke kærlighed. Jeg elsker gamet. Jeg elsker at date forskellige piger.

Men selv om det var det mindset, Defecto-trommeslageren trådte ind i "FBOY Island" med, endte han som bekendt alligevel med at finde kærligheden derinde.

Mikkel Christensen og Nikita Klæstrup blev først kærester efter optagelserne.
Mikkel Christensen og Nikita Klæstrup blev først kærester efter optagelserne.
 Foto: Martin Høien

For det var kærlighed ved første blik, da han mødte en af programmets tilrettelæggeren, Nikita Klæstrup, bag kameraet.

– Jeg var helt klart i et FBOY-mindset, da jeg trådte ind i programmet, men jeg var også indstillet på at kunne omvendes, hvis jeg mødte den rigtige, siger Mikkel Christensen til SE og HØR.

– Der er dog ingen tvivl om, at det IKKE oprindeligt var planen, at jeg skulle finde en kæreste. Jeg var lige flyttet til København, før jeg deltog, og jeg var slet ikke i det mindset.

Nu, et år efter optagelserne, har han dannet par med Nikita Klæstrup i et halvt år.

– Det er jo i hvert fald med en pige, jeg mødte på øen, for det viste sig, at den helt rigtige for mig var Nikita. Men altså, vi begyndte jo først at lave noget, efter jeg kom hjem. Så om jeg bliver omvendt i programmet, må vi vente og se, men jeg blev det i hvert fald med garanti senere i real life.

– Det var klart mod forventning, men hvis man møder den eneste ene, skal man jo 100 procent gå med det.

Sponsoreret indhold