Reality15. november 2023

Nikita Klæstrup festede på McDonald's: Her er forklaringen

Inspireret af Barbie og sin kærlighed for junkfood fejrede Nikita Klæstrup sine 29 overståede år med en børnefødselsdag på McDonald's
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Nikita Klæstrup om KJOLEN

Happy meals, pynt selv-islagkage og gæt og grimasser. Det lyder jo som den perfekte børnefødselsdag, og det var det også for Nikita Klæstrup – der dog blev 29 år.

LÆS OGSÅ: Nikita Klæstrup og Mikkel Christensen forklarer romance: Her er sandheden om ”FBOY”-flirt

– Jeg elsker min fødselsdag og prøver altid at finde de sjoveste måder at fejre den på. Og der er intet sjovere end en børnefødselsdag! Jeg kan kun huske at have været til én fødselsdag på McDonald’s som barn, men jeg huskede det som noget helt ekstraordinært, fortæller den tidligere realitydeltager.

Til Nikitas store begejstring fandt hun hurtigt ud af, at der ingen aldersbegrænsning er på, hvornår man kan få lov at fejre sin fødselsdag på den gyldne måge.

Som 29-årig fik Nikita Klæstrup endelig opfyldt barnedrømmen om en fødselsdag på Maccen.
Som 29-årig fik Nikita Klæstrup endelig opfyldt barnedrømmen om en fødselsdag på Maccen.
 Foto: Privat

Så hun inviterede en håndfuld veninder og bad dem dresse up til den helt store – alkohol- og mandefri – fest.

– Det er lidt ligesom i "Barbie"-filmen, hvor hun har girls night, forklarer Nikita Klæstrup, der er stor fan af det blonde idol.

Til festen var hun iført en lyseblå drøm af en Magda Butrym-kjole og en hårbøjle med teksten "birthday girl". Som taske faldt valget på den kantede Saint Laurent-model, der til forveksling ligner æsken fra et happy meal.

Nikita Klæstrup har delt denne video fra fejringen:

Under festlighederne skålede gæsterne i cola og fik også en rundvisning i køkkenet.

– Det var virkelig en genial aften! Jeg kan anbefale det til alle voksne, som godt kan lide at føle sig som et barn en gang imellem, siger Nikita Klæstrup, der håber, det bliver en ny trend, at voksne fejrer sig selv med en børnefødselsdag på McDonald's.

Se alle billederne fra Nikita Klæstrups 29-års fødselsdag her:

Sponsoreret indhold