Reality14. september 2022

Nicolai Heller i krise: Min Tinder er slettet!

Selv om den muskuløse “Ex On the Beach”-stjerne ikke just leder efter sin næste store kærlighed, så han har det lettere stramt over, han ikke længere er at finde på datingappen Tinder
Nicolai Heller
Nicolai Heller har lagt jagten på den store kærlighed lidt på køl. Men det betyder ikke, datinglivet skal sættes på pause.
 Foto: Mikael Rieck

Det var umiddelbart en stormende forelskelse, da den 26-årige Nicolai Heller faldt pladask for Christel Trubka, da de begge medvirkede i den sjette sæson af knaldeprogrammet “Ex On the Beach”.

Desværre varede kærligheden ikke ved, og i november sidste år kunne de afsløre, at de to var gået fra hinanden, efter Trubka gjorde det forbi med Heller på sms.

At skulle finde en ny at dele sit liv med er da også fortsat et lidt ømt punkt for realityfyren.

– Jeg tør ikke rigtig. Jeg har ikke lyst til at kaste mig ud i det lige for tiden, lyder det fra ham, da SE og HØR møder ham til premieren på det nye datingprogram “True Love” mandag aften.

Men trods et fast forhold ikke just er det, han drømmer allermest om lige nu, så er døren til dating alligevel ikke lukket – om end det i øjeblikket er lidt vanskeligt for ham at finde en potentiel date.

Artiklen fortsætter under billedet

Nicolai Heller
 Foto: Mikael Rieck

– Min Tinder blev slettet her den anden dag, fordi folk anmelder mig for at være fake, fortæller han og siger, at han håber, han snart kan få sin bruger igen.

– Man skal jo finde damer et eller andet sted, lyder det jokende fra ham, mens han dag understreger, at potentielle bejlere ikke skal få håbet op om at komme i kontakt med ham via Instagram.

Skulle en kvinde dog alligevel dukke op og berige ham med de helt rigtige følelser i kroppen, så vil han ikke udelukke, at det kunne blive til mere end blot en flirt.

Sponsoreret indhold