Reality7. august 2021

Nicklas fra "Fem fyre flytter ind": Her er min kæreste

Seerfavoritten Nicklas Bartholdy fra "Fem fyre flytter ind" viser nu, hvem det er, han har gået og kærestet med siden foråret
https://imgix.seoghoer.dk/d42acb39-e09e-4bcc-9861-d725ff761410.jpg
 Foto: Blu/TV 2

Sofie valgte Lasse frem for Nicklas i "Fem fyre flytter ind" - og det var heldigt for den 28-årige nordsjællænder.

Efter optagelserne, der fandt sted sidste sommer, har Nicklas Bartholdy nemlig mødt kvinden i sit liv.

- Vi mødtes på Tinder. For hvor pokker skal man ellers mødes, når der er corona? Man kan jo ikke gå i byen, siger en glad Nicklas Bartholdy til SE og HØR.

https://imgix.seoghoer.dk/img_1770.jpg
 Foto: Privat

Nicklas Bartholdy og kæresten, hvis navn parret ikke vil have frem. Foto: Privat

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/img_1786.jpg
 Foto: Privat

Foto: Privat

Efter at have kendt hinanden et stykke tid, blev de to kærester i foråret, så nu pendler gardinmontøren frem og tilbage mellem hjemmet i Frederikssund og kærestens lejlighed i Teglholmen i Københavns sydhavn.

- Først var det bare sjov og ballade. Det var slet ikke meningen, jeg skulle have en kæreste. Jeg følte mig ikke klar til det, forklarer Nicklas Bartholdy og uddyber:

- Jeg var faktisk heller ikke klar under optagelserne til "Fem fyre flytter ind", for jeg var lige kommet ud af et langt forhold. Men som jeg sagde til produktionen: Hvis jeg møder den rigtige kvinde ...

Og det gjorde Nicklas Bartholdy altså på Tinder. For sjov og ballade blev til et forhold, da parret på henholdsvis 28 og 22 år faldt for hinanden og blev kærester.

https://imgix.seoghoer.dk/d42acb39-e09e-4bcc-9861-d725ff761410.jpg
 Foto: Blu/TV 2

Nicklas var Sofies fars favorit i "Fem fyre flytter ind", men hun valgte Lasse, som hun ikke længere er sammen med i dag. Foto: Blu/TV 2

- Vi er pisseglade for hinanden. Hun er meget moden af sin alder. Men jeg har ikke totalt travlt med at få børn, så det er perfekt, at hun er yngre end mig. Hvis hun også var 28, så ville hun jo sikkert have børn med det samme, siger Nicklas Bartholdy og fortsætter:

- Jeg har travlt med mit firma lige nu. Hvis min kæreste vil have børn, når hun er 28, så vil jeg være omkring de 34, og det passer meget godt.

null

Sponsoreret indhold