Reality3. juni 2020

Nicklaes knalder anden pige: Amanda ser på

For en uge siden gik "Ex on the Beach"-parret Nicklaes Johannes Olsen og Amanda Mogensen fra hinanden
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er en uge siden, at Nicklaes Johannes Olsen brød tavsheden og bekræftede, at han og Amanda Mogensen ikke længere er kærester.

"Ex on the Beach"-parret havde ellers været uadskillelige, siden de mødte hinanden i det populære knaldeprogram. Men det skulle altså ikke være dem.

- Jeg har gjort det forbi med Amanda, og det gjorde jeg forrige weekend. Og det gjorde jeg, fordi jeg ikke havde de rigtige følelser mere, jeg følte ikke, jeg var det rigtige sted. Og det var jeg ærlig omkring til Amanda, sagde Nicklaes for en uge siden.

Siden har også Amanda kommenteret på bruddet, selv om hun egentlig helst var fri.

- Så kom det ud. Nicklaes og jeg er ikke kærester. Vi snakker næsten ikke sammen. Det var ham, der gik fra mig meget pludseligt, så det har taget rigtig, rigtig hårdt på mig, og jeg bor på Amager igen, lød det fra Amanda.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/amanda_mogensen.jpeg
 Foto: Dan Mariegaard

Amanda og Nicklaes var ellers flyttet sammen, men nu er forholdet fortid (Foto: Dan Mariegaard)

I det nyeste afsnit af "Efter Ex" er Nicklaes og Amanda stadig kærester, og her bliver forholdet i den grad sat på prøve ved den store premierefest for den fjerde sæson af "Ex on the Beach".

Her skal Amanda nemlig se sin nu tidligere kæreste have sex med en anden pige - nemlig Ditte Lee.

Som forventet har Amanda det ikke super lækkert over at skulle se sin kæreste på det tidspunkt dyrke lagengymnastik med en anden.

Du kan se klippet her:

Sponsoreret indhold