Reality26. maj 2020

Netflix-serie stopper: 22-årig realitydeltager fundet død

Den kun 22-årige wrestler Hana Kimura blev for få dage siden fundet død i sit hjem. Det japanske realityshow ”Terrace House”, hvor Hana Kimura var deltager, standser nu det kommende afsnit
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/hana_kimura.png
 (Foto: Pinterest)

Den professionelle wrestler Hana Kimura er fundet død. Hun blev kun 22 år gammel.

Årsagen til hendes død er endnu ikke offentliggjort – men ifølge flere medier, blandt andre britiske Express, skulle wrestleren forud for sin alt for tidlige død have postet adskillige opslag på de sociale medier, som antydede, at hun blev mobbet.

Den tragiske død har ikke kun medført sorg blandt fans, familie og venner, men har desuden resulteret i, at den japanske realityserie ”Terrace House”, hvor Hana Kimura tidligere var én af deltagerne, har valgt at standse nyeste episode.

Det skriver blandt andre Popculture.

I tv-showet, som vises på Netflix, følger seerne seks forskellige personer - tre kvinder og tre mænd - fra forskellige samfundslag.

I ”Terrace House” skal de seks således bo under samme tag, mens de langsomt både dater og lærer hinanden at kende.

Organisationen ”Stardom Wrestling”, som Hana Kimura var en del af, delte for få dage siden den triste nyhed:

- Vi er virkelig kede af at skulle meddele, at vores Hana Kimura er gået bort. Vær respektfulde og tillad at tingene tager tid at bearbejde, og send jeres tanker og bønner til hendes familie og venner”, skrev organisationen.

Hana Kimura havde ikke sit wrestler-talent fra fremmede. Hun var nemlig datter af den professionelle wrestler Kyoko Kimura – en stor sportspersonlighed i særligt Japan.

Sponsoreret indhold