Reality27. oktober 2017

Natascha Linea prøver at tage kørekort - igen!

Natascha Linea frygtede, at hun ville blive den første i Danmark til at dø på glatbanen, da hun sidst prøvede at få kørekort
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/natascha-linea-27102017.jpg
 Foto: All Over Press

Natascha Linea fra 'De unge mødre' håber på, at det snart bliver nemmere for hende at komme rundt med de to børn Lia og Novah.

Det skal ske ved at den nu 21-årige kvinde får et kørekort.

Natascha Linea, der første gang optrådte i 'De unge mødre' i 2013, da hun boede i Odense-bydelen Vollsmose, har en gang tidligere forsøgt at få den officille tilladelse til at føre motoriserede køretøjer på offentlige veje, men det mislykkedes, selv om hun var nået forholdsvis langt i forløbet.

Så nu begynder hun forfra.

Da hun første gang forsøgte sig, var det ikke den motorsagkyndige der stoppede Natascha Lineas bildrømme, men den unge mor selv, der kastede bilnøglerne fra sig.

Natascha Linea blev pludselig ramt af en dødsangst.

Det fortæller hun om på sin blog.

Det var den del af de praktiske øvelser, hvor man kører på glatbane, der fik sat gang i frygten hos Natascha Linea, kort efter at hun var blevet mor til sønnen Novah den 21. marts sidste år.

- Jeg så straks at jeg ville vælte rundt på taget og være den først i Danmark som døde, af en voldsom ulykke på glatbane. En skal jo være den første, skriver Natascha Linea om årsagen til at hun pludseligt droppede alle planer om kørekort.

Men nu har hun fået mod på det igen.

- Og nu vil jeg fandeme gennemføre det. Jeg vil få så meget mere frihed og så mange flere muligheder for at komme rundt og se verden (Danmark) med mine børn, hvis jeg havde en bil, skriver Natascha Linea.

Første udfordring er, at hun skal forny sit førstehjælpsbevis i november, hvorefter hun begynder på teori.

- Jeg glæder mig meget til at komme i gang bag rattet igen for at bevise, at jeg godt kan få det kørekort, skriver Natascha Linea.

Hun måtte tidligere på året droppe at fuldføre 10. klassetrin på grund af sygdom, men har nu planer om at læse HF. Det er kun en måned siden, at hun blev fyret som avisbud, så vi tillader os at krydse fingrene for, at Natascha Linea opnår lidt personlig succes på glatbanen.

Galleri med Natascha Linea:

Natascha Linea

Sponsoreret indhold