Reality3. april 2019

Nadja Hansen skal bokse på TV

Man er vant til at se hende ligge ved poolen og styre taktikken på "Paradise Hotel". Nu skal Nadja Hansen trække i et par boksehandsker og kæmpe det bedste, hun har lært
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20171118_tsl_ph_2018_startcast_0138.jpeg
 Foto: Thomas Laursen

Til september ser et helt nyt reality-program dagens lys, når "Stjerneboksning" løber af stablen. Her skal en masse kendisser bokse mod hinanden efter et intenst træningsforløb.

Det er "Familien fra Bryggen"-stjernerne Geggo og Cengiz, der står bag det spændende projekt. Og allerede nu er flere kendte kæmpere blevet afsløret.

Senest er det Nadja Hansen fra sidste sæson af "Paradise Hotel", der er blevet offentliggjort. Og i vanlig boksestil har hun fået navnet Nadja "Sweet but psycho" Hansen.

- Nu skal jeg fandme ud og tæve nogen! Ej, det er bare for sjov. Jeg har sagt ja for at få en udfordring og prøve noget nyt, siger Nadja, da SE og HØR taler med hende over telefonen.

Artiklen fortsætter under billedet...

Det er dog ikke helt uden betænkligheder, at den yndige paradiso har sagt ja til at gå i ringen for rullende kameraer.

- Jeg frygter at møde en eller anden psycho bitch. Jeg ved ikke, hvem det kunne være. En eller anden der ikke er bange for at slå sig, fortæller den 21-årige reality-godte.

Men lige nu går de fleste af Nadjas bekymringer på at komme i form. Det trænger hun virkelig til, siger hun.

- Vi er ikke gået i gang med træning endnu, men vi begynder snart. Vi skal træne i minimum tre måneder, fordi det er noget med lovgivningen, at det skal man have gennemført for at kunne få en amatørkamp, lyder det fra "Paradise"-baben.

Nadja Hansen er indtil videre den tredje kendis, som vi kan glæde os til at se i "Stjerneboksning". De to andre er Moster Niller fra "Familien fra Bryggen" samt Mathias Hjort fra "Paradise Hotel" 2018.

Se Nadja og ekskæresten Lenny lege "Jeg har aldrig...":

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold