Reality13. juli 2023

Morten ude af "Bachelorette": Brød helt sammen efter roseceremoni

Det var selvsagt ikke en jublende ”Bachelorette”-deltager, der blev afvist af Mette Sommer
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Sammen med to andre fyre måtte Morten forlade "Bachelorette" lige før finalen.
 TV 2

LÆS OGSÅ: Måtte stoppe ”Bachelorette”-optagelserne: Pludselig fik Julie Kriegler det dårligt

I dag løber ”Bachelorette”-sæsonens allersidste roseceremoni af stablen, og der er ingen tvivl om, at nerverne i den grad sidder uden på tøjet.

Programmets hovedpersoner, Mette Sommer og Julie Kriegler, skal nemlig afsløre, hvilke to fyre de hver især vil på drømmedate med inden den store finale. Og det betyder selvsagt, at ”Bachelorette”-rejsen slutter for flere af de kærlighedshungrende bejlere.

En af dem, der må forlade de luksuriøse omgivelser i Mexico, er Morten, der af Mette således ikke får tilbudt en rose.

Og der er ingen tvivl om, at afvisningen i den grad påvirker den 29-årige Københavner, da Mettes to roser i stedet går til andre bejlere i programmet:

– Jeg står faktisk bare og er mundlam, fordi jeg ikke ved, hvad jeg skal gøre af mig selv, forklarer Morten til SE og HØR om det øjeblik, hvor afvisningen går op for ham.

– Jeg havde udviklet nogle følelser for en kvinde for første gang i lang tid, så der var virkelig følelser på spil her. Så det, der ramte mig til at begyndte med, var ærgrelse. Ikke en vrede.

Morten forklarer, at han efterfølgende, inden syncoptagelse skal i kassen, har en smule tid for sig selv. Og her får tårerne frit løb:

– Der bryder jeg helt sammen, lyder det fra den nu tidligere ”Bachelorette”-deltager, som uddyber:

– Det var en rutsjebane tur – lidt skuffethed og bitterhed. Og så går jeg lige pludselig helt ned.

Til SE og HØR forklarer Morten, at han er både ked af det og decideret såret. Og selv om han ikke nødvendigvis havde forventet at få tilbudt en rose, så havde han alligevel et spinkelt håb:

– Jeg havde ikke regnet med at få en rose, men jeg havde naturligvis håbet på det. Og min mavefornemmelse sagde dybt inde, at jeg måske ville få en rose. Men det er jo ikke altid, man skal følge sin mavefornemmelse.

Morten tjekkede ind en anelse senere end de andre "Bachelorette"-fyre og har helt fra begyndelsen haft et godt øje til Mette.
Morten tjekkede ind en anelse senere end de andre "Bachelorette"-fyre og har helt fra begyndelsen haft et godt øje til Mette.
 Foto: TV 2

Fire fyre tilbage

Udover Morten, som efter hjemkomsten fra Mexico kun har datet en smule og fortsat er single, måtte også Nicolai og Rasmus forlade kærlighedskonkurrencen.

Tilbage er således Stig og Boris, som skal kæmpe om Mettes kærlighed, samt Mads og Jonas, der skal kæmpe om Julies.

Se også hele episode 30 af ”Sladderministeriet” med "Bachelorette"-fyrene Adam Rimann Sandgaard og Stig Henriksen nedenfor.

Sponsoreret indhold